Fiica ei ii face cadou o samanta de mac, iar mama incepe sa planga de bucurie. Vezi care e explicatia din spatele reactiei

Un clip postat in urma cu doar cateva zile a capatat foarte rapid popularitate. In clip, fiica ii daruieste mamei sale o cutie de cadou, cu o samanta de mac in interior. Cu toate ca gestul e unul bizar, acesta e probabil cel mai frumos cadou pe care mama l-a primit vreodata. Vezi mai jos care e explicatia.

O tanara s-a decis sa ii faca un cadou cel putin bizar mamei sale, iar partenerul ei a filmat intreaga reactie.
Mama primeste o cutie pe care o inspecteaza si care la prima vedere pare a fi goala.

Fiica ei ii face cadou o samanta de mac, iar mama incepe sa planga de bucurie

Insa cand se uita mai bine, mama ia seama ca in cutie se zareste ceva tare mic, insa neavand ochelarii e nevoita sa ghiceasca bizarul cadou: o samanta de mac?
Deloc intamplator, mama a ghicit corect, insa nu intelege care e motivul pentru un asemenea cadou, banuind doar ca fiica sa planuieste sa gateasca briose cu mac.

Acela e momentul in care fiica sa ii dezvaluie explicatia din spatele cadoului, spunandu-i „atat de mic e nepotelul tau acum”.

In continuare, reactia viitoarei bunici este absolut savuroasa. Femeia este atat de incantata de ideea de a fi bunica, incat incepe sa planga de bucurie. Vezi reactia ei in clipul de mai jos.

 


Recomandari
Huff
Redactia.ro
Unica.ro
Mai multe din bunici