Fiica ei ii face cadou o samanta de mac, iar mama incepe sa planga de bucurie. Vezi care e explicatia din spatele reactiei

Un clip postat in urma cu doar cateva zile a capatat foarte rapid popularitate. In clip, fiica ii daruieste mamei sale o cutie de cadou, cu o samanta de mac in interior. Cu toate ca gestul e unul bizar, acesta e probabil cel mai frumos cadou pe care mama l-a primit vreodata. Vezi mai jos care e explicatia.

O tanara s-a decis sa ii faca un cadou cel putin bizar mamei sale, iar partenerul ei a filmat intreaga reactie.
Mama primeste o cutie pe care o inspecteaza si care la prima vedere pare a fi goala.

Fiica ei ii face cadou o samanta de mac, iar mama incepe sa planga de bucurie

Insa cand se uita mai bine, mama ia seama ca in cutie se zareste ceva tare mic, insa neavand ochelarii e nevoita sa ghiceasca bizarul cadou: o samanta de mac?
Deloc intamplator, mama a ghicit corect, insa nu intelege care e motivul pentru un asemenea cadou, banuind doar ca fiica sa planuieste sa gateasca briose cu mac.

Acela e momentul in care fiica sa ii dezvaluie explicatia din spatele cadoului, spunandu-i „atat de mic e nepotelul tau acum”.

In continuare, reactia viitoarei bunici este absolut savuroasa. Femeia este atat de incantata de ideea de a fi bunica, incat incepe sa planga de bucurie. Vezi reactia ei in clipul de mai jos.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din bunici