Fiica părintelui Nicolae Dima, în comă profundă, după o durere de cap. Preotul Vasile Ioana: „După ce a fost unsă cu mir, a mișcat!”

Ecaterina Dima, fiica părintelui Nicolae Dima, de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, din București, are grave probleme de sănătate și a intrat în comă. Fata, în vârstă de 12 ani, a fost diagnosticată cu o tumoare cerebrală, după ce a acuzat o durere de cap, iar la foarte scurt timp a intrat în comă.

Părintele Vasile Ioana, colegul de parohie al părintelui Dima, a vorbit în acest weekend, despre necazul prin care trece colegul său.

Până acum câteva ore, familia părintelui Nicolae Dima trăia normal, așa cum trăim noi toți în viața de zi cu zi. A apărut o durere de cap inexplicabilă. Părinții fetiței au făcut investigații, au mers la spital, au căutat soluții și au descoperit un necaz. Cu totul neașteptat, după două-trei zile de dureri de cap, s-a făcut RMN și s-a descoperit că fetița are o formațiune tumorală. Dar nu este doar atât, ci viteza cu care s-au întâmplat lucrurile este surprinzătoare.

Din nimic, după o durere de două zile de cap, copila nu mai putea respira și a intrat în stop cardio respirator. A leșinat în brațele tatălui ei. S-a lăsat moale în brațele lui iubitoare. Din acel moment, a intrat în mâna medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni. Copila a făcut un al doilea stop cardio-respirator.

Acum este în comă, pe aparate, în mâinile lui Dumnezeu. Și medicii, și părinții, și noi toți așteptăm ca Ecaterina să își revină. Copila doarme de atunci și noi toți am intrat în rugăciune – a spus Părintele Vasile Ioana, îndemnând credincioșii să se roage pentru fetița preotului Dima.

Preotul Vasile Ioana a mai precizat că fetei i s-a făcut la spital o slujbă religioasă și a fost unsă cu mir. Preotul a spus că, în mod neașteptat, trupului fetei aflat în comă s-a mișcat după ritualul împărtășirii. Din păcate, fata nu răspunde tratamentului și au apărut unele complicații în cazul ei. Ecaterina Dima se zbate acum între viață și moarte.

Deși este în comă profundă, Ecaterina a dat un semn, corpul ei s-a mișcat, la fel ca și în momentul împărtășirii. Vizita noastră cu Sfintele Moaște în spital a produs multă emoție în rândul corpului medical, cât și a celorlalți prezenți în spital. A fost multă revărsare de Har!

Drama unei femei al cărei copil suferă de Sindromul Pica. „Fiecare zi e o luptă! Sunt epuizată!'

În prezent starea medicală a fetiței este aceeași – comă profundă, nu răspunde deloc tratamentului; în plus au apărut câteva complicații pulmonare (edem pulmonar). Copila este încă între viață și moarte!

E nevoie mai departe de multă rugăciune pentru ea. Vă rugăm mult să o puneți pe pomelnicele voastre și să rugați preoții să o pomenească la Sfânta Proscomidie! – a mai transmis părintele Vasile Ioana.

La rândul său, tatăl Ecaterinei le-a cerut tuturor celor prezenți la slujba de duminică să se roage pentru fata lui și speră că în cele din urmă copila se va trezi.

„Starea sufletească a mea și a soției s-a schimbat. Noi nu suntem întristați, ci așteptăm. Răbdarea este substanța vieții. (…) Ajutați-ne cu rugăciunea dumeavoastră! Ceea ce se va întâmpla în continuare este doar voia lui Dumnezeu. El nu poate face abstracție de la toate rugăciunile noastre!'

Foto – captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri