Fiul cel mare al Elei Crăciun, Alex, a împlinit 18 ani. „Am început să plâng și mai tare!” Cum l-a surprins vedeta

Fiul cel mare al Elei Crăciun, Alex, a împlinit în weekend 18 ani, motiv de mare bucurie și mândrie pentru prezentatoarea de la Antena 3.

Celebra mămică a fost în ultimele zile prinsă până peste cap cu pregătirile pentru mult-așteptatul majorat, iar în final, totul a ieșit ca la carte. Petrecerea a avut loc la Sinaia, locul preferat al lui Bibi, cum îl alintă mama lui, acolo unde în compania prietenilor și a familiei s-a bucurat de o petrecere pe cinste și nenumărate cadouri.

Cea mai mare surpriză pentru el însă a fost contribuția prietenilor la pasiunea lui încã din copilărie, grație căreia acum, Bibi își va putea achiziționa și mai multe animale. Ca orice tânăr ajuns la majorat și Bibi așteaptă cu nerăbdare clipa în care va primi o mașină, atunci când va avea și un permis de conducere.

Citește și: Ela Crăciun și metoda ei de a-i învăța pe copii valoarea banilor. „Obișnuiau să ceară fără limită!' / Exclusiv

,,Am fost la Sinaia, unde au venit prietenii lui Bibi atât din Sinaia, cât și din București, alături de care s-a distrat de minune. Bineînțeles că am fost extrem de emoționată și seara, exact la ora la care s-a născut Alex, am plâns în hohote. Băiatul meu cel mare este acum major.

Au zburat cei 18 ani în care el a devenit adult, în timp ce pe mine m-a ajutat să fiu din nou un copil. Pentru mine, Bibi va rămâne toată viața un copil, chiar și acum când este deja adult”, a declarat emoționată Ela Crăciun.

Alex mai are o soră mai mică, Alesia (12 ani) și un frățior – Nicholas (5 ani) Prezentatoarea de televiziune este extrem de mândră de fiul său cel mare, pe care l-a considerat mereu un copil tare bun și cuminte, motiv pentru care emoțiile au atins cote maxime atunci când Ela Crăciun a vrut să-l surprindă pe Bibi exact la ora nașterii lui.

,,Am fost la el în cameră, simțeam nevoia să mai stau cu el și bineînțeles că mi-am adus aminte de momentul în care l-am născut și i-am arătat pozele cu el, l-am luat în brațe și am început să plâng. Emoționat, Bibi m-a pupat pe frunte, moment în care am început să plâng și mai tare”, a completat Ela Crăciun.

În urmă cu câțiva ani, Ela Crăciun dezvăluia că fiul său estre pasionat de animale și a participat la unele concursuri.

Alex este pasionat de animale. El mergea cu ele la concursuri până să vină pandemia, are iepuri și găini campioane. El s-a înscris singur și documentează constant. Sunt mândră de el pentru că are grijă ca această pasiune să nu-i ocupe tot timpul', a povestit Ela Crăciun.

Citește și: Ela Crăciun ne-a dat rețeta desertului preferat al familiei ei. „Copiii mei sunt fani brioșe!' / Exclusiv

Pe plan profesional, pe lângă emisiunea tv ,,Numai de bine”, Ela Crăciun prezintă și propriul său podcast, Cu Ela la doctor”, unde invită specialiști din domeniul medical, pentru a aduce publicului său informații de cea mai bună calitate, pentru o viață sănătoasă și o stare de bine permanentă.

Medicul pediatrau dr. Irina Antonescu este invitata Elei Crãciun în al treilea episod al podcastului ,,Cu Ela la doctor' de pe Youtube, dedicat temei ,,Bolile copilăriei'.

Foto – Pr / Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri