Focșani: O femeie însărcinată în luna a șaptea s-a înjunghiat în abdomen

O femeie în vârstă de 36 de ani, din Focșani, însărcinată în șapte luni, a ajuns în stare gravă la spital cu o plagă înjunghiată în abdomen.

Femeia s-a prezentat în stare critică la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Pantelimon, din Focșani. Femeia era în șoc hemoragic, cu o plagă adâncă produsă de un cuțit, care i-a ajuns până la uter. Potrivit primelor concluzii ale autorităților, femeia s-ar fi înjunghiat singură pentru a opri sarcina din evoluție.

Femeia a fost supusă de urgență unei operații, iar acum este stabilă, dar fătul nu a mai putut fi salvat. Tânăra ar fi recurs la gestul extrem după o ceartă cu familia.

Citește și: Cazul gemenelor înjunghiate din Neamț. Mama fetelor a povestit cum s-a petrecut tragedia

'La data de 13 decembrie a.c., ora 21.36, am fost sesizați prin 112 cu privire la un conflict în familie, pe raza comunei Vrâncioaia.

Din primele verificări efectuate de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici a rezultat faptul că în urma unor neînțelegeri în familie, femeia, care era însărcinată, ar fi luat un cuțit din bucătărie, cu care s-ar fi înjunghiat în abdomen. Aceasta a fost transportată la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare', se arată în comunicatul Poliției, citat de presa locală.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele incidentului.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri