Video Gestul șocant al unui tată ieșit din carantină din cauza coronavirusului

Un bărbat din Pennsylvania, care tocmai ieșise din carantină, fiind suspectat că era înfectat cu coronavirus, a început să tușească în timpul unui interviu transmis live de postul american Fox News.

Frapant este faptul că bărbatul se afla la interviu cu fiica sa și, la un moment dat, a băut apă din sticluța ei, în timp ce tușea, iar apoi i-a returnat sticla să bea în continuare.

Frank Wucinski s-a mutat cu familia în Wuhan, în urmă cu trei luni, pentru a avea grijă de tatăl soției, după ce mama ei a murit. În urmă cu câteva zile, tatăl soției a decedat, iar familia Wucinski a decis să se întoarcă acasă, în Pennsylvania. Wucinski a declarat că atunci când a ajuns cu fiica sa Annabel la baza militară americană din Miramar, California, autoritățile i-au pus în izolare pentru mai multe zile.

Citește și  Coronavirusul nu ucide copii. Niciun minor sub 9 ani nu a fost răpus de COVID-19

Annabel a început să tușească în fața personalului, iar aceștia ne-au trimis la un control medical și ne-au informat că vom fi puși în carantină la spitalul copiilor. Am stat acolo în jur de trei zile', a spus bărbatul, adăugând că rezultatul testelor pentru coronavirus au ieșit negative. Cu toate acestea, la scurt timp după ieșirea din carantină, când el și fiica sa au participat la un interviu live, pentru Fox News, bărbatul a început să tușească, însă a dat vina pe emoții.

„Sunt bine. Tusea e de la emoții”

Ne-au spus că sunt bine. Am fost testat de două ori. A ieșit negative, în ambele cazuri. Tusea este, probabil, de la emoții', a spus bărbatul. Imediat după tuse, bărbatul a luat sticla de apă de la gura fetei lui, a băut din ea, iar apoi i-a returnat-o. Gestul său a stârnit un val de reacții negative pe rețelele de socializare, internautții acuzandu-l că ar putea să o infecteze pe fiica sa.

Din fericire, din câte am înțeles, boala este contagioasă, dar rata mortalității este destul de scăzută', a spus bărbatul, râzând, la sfârșitul interviului, în timp ce tușea lângă fiica sa.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri