Gestul extrem al unui copil după ce părinții i-au repoșat că stă prea mult cu mobilul în mână

Un băiat, în vârstă de 9 ani, din județul Neamț, a ajuns ala spital cu răni mutiple după ce a căzut de la etajul al treilea al imobilului în care locuia.

Conform primelor informații, copilul s-ar fi aruncat pe fereastră după ce tatăl i-ar fi reproșat că stă prea multii cu ochii în telefonul mobil. Din fericire, căderea puștiului a fost atenuată de vegetația din zonă, iar băiatul a fost preluat conștient de medici pentru a fi dus la spital.

În jurul orei 17, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi cu privire la faptul că un minor în vârstă de 9 ani s-a aruncat de la etajul 3 al unei locuinţe sociale din Roman. Echipajul de poliţie deplasat la faţa locului a constatat că cele sesizate se confirmă.

Citește și: O femeie depresivă și-a aruncat copiii de la etajul al doilea

Băiatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt', a transmis IPJ Neamţ, potrivit observatornews.ro.

Clădirea în care se afla copilul este un cămin de nefamiliști ce aparține Liceului Petru Poni', din Roman.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri