O femeie depresivă și-a aruncat copiii de la etajul al doilea

Fără categorie

O femeie din New York, mamă a doi copii, a recurs la un gest extrem din cauza depresiei de care suferea. Femeia, în vârstă de 24 de ani, se lupta de câteva luni cu o formă severă de depresie postnatală și a clacat pentru că se ocupa singură de îngrijirea copiilor. Tânăra a avut un moment de cădere psishică și și-a aruncat de la etajul al doilea al blocului în care locuia fiica, de patru săptămâni, și băiețelul, în vârstă de doi ani. Vecinii au auzit zgomote puternice pe asfalt și au ieșit să vadă ce s-a întâmplat. Spre uimirea lor, aceștia au găsit femeia lovindu-și copiii violent, deși micuții erau răniți în urma căzăturii.

Citește și: Primul medicament pentru depresia postnatală a fost aprobat și ar putea intra pe piață în viitorul apropiat

„Stăteam în dormitor și am auzit țipătul unui copil, iar apoi o bușitură puternică pe asfalt. După ce a căzut, mama s-a ridicat, și-a luat unul dintre copii de un picior și l-a lovit cu capul de trotuar, de cel puțin două ori. Am sărit repede gardul să ajung la ea și, practic, m-am luptat cu ea sa-i iau copilul din mâini”, a povestit unul dintre vecinii femeii, potrivit presei locale.

După incident, fata a fost dusă în stare foarte gravă la Spitalul Maimonides, iar băiatul și mama au ajuns, cu răni ușoare, la Spitalul Brookdale.

Foto – Pixabay.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din