Gestul impresionant al unei fetițe de 7 ani care și-a pierdut mama. Cum încearcă să facă bani pentru a-i cumpăra o piatră funerară

O fetiță care și-a pierdut mama face eforturi mari pentru a face rost de bani astfel încât să poată cumpăra o piatră funerară pentru mormântul mamei ei.

Comunitatea locală din Scottsboro, un oraș din comitatul Jackson, Alabama, s-a reunit pentru a sprijini standul de limonadă a lui Emouree Johnson, o fetiță în vârstă de 7 ani. Efortul lui Emouree nu este doar pentru face bani de buzunar, este un omagiu emoționant adus regretatei sale mame, Karli, care a murit în martie, la vârsta de 29 de ani.

Emouree și-a transformat standul de limonadă într-un simbol al speranței, în timp ce strânge fonduri pentru a se asigura că locul de odihnă final al mamei ei este marcat cu demnitatea pe care o merită – o piatră funerară.

„Nu știam că simpla limonadă va aduce atât de mulți oameni în casa mea. Este distractiv, dar este incredibil în același timp' – a precizat fetița, citată de Mirror. Standul cu limonadă a atras rapid sprijinul comunității.

Bunica fetei, Jennifer Bordner, a împărtășit sentimente de recunoștință și admirație față de răspunsul copleșitor din partea vecinilor și al străinilor.

„O ajută să se vindece, știu că mama ei o privește de sus și este atât de fericită' – a spus Jennifer Bordner, cu lacrimi de bucurie în ochi.

De când Emouree a început să-și vândă limonada, de o săptămână, generozitatea comunității a fost remarcabilă. S-au strâns aproape 10.000 de dolari, datorită bunăvoinței vecinilor și unei postări pe rețelele de socializare care s-a răspândit instant.

Jennifer Bordner a declarat pentru WAAY31 ABC: „Este de necrezut cum atât de mulți oameni s-au mobilizat, au fost inspirați și și-au arătat dragostea. Ei nu au adus doar bani, ci aduc haine, mâncare și orice să o facă să zâmbească.”

Citește și – O tânără vrea ca părinții să vină fără copii la restaurant, după ce o fetiță „obraznică' i-a stricat cina romantică

Comunitatea a sprijinit cu tot sufletul misiunea lui Emouree. Nu numai că oamenii au contribuit financiar, dar și-au oferit și ajutorul pentru a obține o piatră funerară pentru mormântul lui Karli.

„Am fost uimită și am plâns lacrimi de bucurie, am simțit o pace și fericire pentru că toată lumea a venit să o susțină pe nepoata mea mică. Asta mi-am dorit cel mai mult ca ea să nu aibă inima frântă pentru că ea este tot ce mi-a mai rămas, ea este lumea mea.

Sper că fiica mea poate vedea asta cât de uimitoare și cât de minunată este fiica ei. Mulțumesc tuturor și mulțumesc lui Dumnezeu. A fost unul dintre cele mai dureroase lucruri pe care le-am experimentat vreodată și această comunitate m-a ajutat' – a mai spus bunica fetei.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri