O tânără vrea ca părinții să vină fără copii la restaurant, după ce o fetiță „obraznică” i-a stricat cina romantică

O tânără vrea ca părinții să-și lase copiii acasă când vin la restaurant, pentru ca țipă și sunt obraznici'. O femeie a răbufnit în mediul online după ce ieșirea ei la restaurant de Ziua Îndrăgostiților a fost distrusă de o fetiță care a avut un comportament neadecvat.

Ea a stârnit o întreagă dezbatere cu privire la ce ar trebui să facă părinții în situația în care copilul îi deranjează pe cei din jur prin felul în care se comportă.  

Doi tineri, deranjați de o fetiță care venise la restaurant cu familia ei

Un cuplu fără copii s-a plâns că ieșirea romantic de Ziua Îndrăgostiților s-a transformat în adevărat haos datorită unui „copil prost crescut'. Cei doi au mers la un restaurant de lux, ca un răsfăț și erau pregătiți pentru o seară de neuitat.

De ce ai ieși de Ziua Îndrăgostiților la un restaurant drăguț cu un copil obraznic?

După ce s-au așezat la masa, au început să apară problemele când a apărut o fetiță de 5-6 ani care „făcea constant zgomot, alerga și sărea' lângă masa lor. În plus, mai era și o familie cu un bebeluș care stătea lângă ei.

Femeia a apelat la rețeaua de socializare Reddit pentru a explica ce s-a întâmplat, spunând că părinții copilului ar fi trebuit să o împiedice pe fată să deranjeze, deoarece „nu avea niciun motiv' să se apropie de ei.

„Era așa de aproape de mine, încât mă atingea cu părul ei. Și atingea și atingea și tacâmurile mele. Mama trebuie să fi văzut expresia feței mele pentru că și-a cerut scuze din inimă și și-a luat temporar copilul lângă ea. Am 20 de ani și sunt femeie, așa că probabil, părinții copilei au presupus că aș considera că fetița lor e adorabilă', a spus ea înfuriată.

„Copilul țipa îngrozitor la fiecare câteva minute și nimeni de la masa lor nu făcea nimic pentru a potoli copilul, deși și alte persoane de la celelalte mese păreau deranjate de situație. De ce ai ieși de Ziua Îndrăgostiților la un restaurant drăguț cu un copil obraznic?

Citește și: O bunică și-a vizitat nepotul nou-născut, deși i s-a interzis s-o facă, pentru a nu-l îmbolnăvi. „A venit neanunțată!'

Dacă îți poți permite să mănânci acolo, îți poți permite o dădacă. Dacă nu găsești o dădacă la timp, stai acasă. Mesele în oraș erau un răsfăț rar pentru mine în copilărie și eram imediat îndepărtat de la masa dacă deveneam un inconvenient pentru oamenii din jurul meu. Iar mult timp după aceea, nu mă mai luat cu ei în oraș' – a mai spus femeia.

Unii internauți au fost de acord cu cele spuse de femeie replicând: „Aproape același lucru mi s-a întâmplat și mie de Ziua Îndrăgostiților, dar asculta și muzică la telefon copilul, fără căști.”

Citește și: O fetiță de opt ani a murit în somn, după ce a acuzat „o mică durere de cap'. „Este o tragedie!'

Alții i-au criticat pe părinți pentru că nu le-au păsat de cei din jur, fără să judece maniera în care a fost crescută fetița: „Este pur egoism. Nu le pasă de experiențele altor meseni. Încearcă să-și demonstreze că relația lor nu suferă și că pot să iasă și să se distreze chiar dacă sunt părinți. Nu sunt părinți obișnuiți plictisitori, sunt părinți cool… sau așa vor să creadă. Nu le pasă dacă copilul lor este plictisit sau nefericit, vor doar să se laude prietenilor lor cu experiențele lor de familie.'

Altcineva s-a înfuriat: „Când copilul tău este deranjant, îl scoți din restaurant și îl duci la mașină.” 

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri