O bunică și-a vizitat nepotul nou-născut, deși i s-a interzis s-o facă, pentru a nu-l îmbolnăvi. „A venit neanunțată!”

O femeia de 34 de ani, proaspătă mămică, le-a interzis socrilor să-i viziteze nou-născutul, de teamă să nu-l îmbolnăvească. Ea s-a declarat extrem de deranjată de un comentariu neplăcut făcut din partea soțului ei, amenințând că pune capăt căsătoriei lor, deoarece nu simțea că bărbatul o susține destul.

Femeia a precizat că dorește să petreacă primele trei săptămâni după naștere doar cu copilul ei și a cerut ca socrii să mai aștepte până să viziteze bebelușul.  

„S-a aruncat asupra copilul meu și l-a sărutat pe față!”

Dar aceștia i-au încălcat dorința și au vizitat-o oricum. Ceea ce a deranjat-o cel mai tare a fost lipsa de susținere a soțului, care i-a spus să fie recunoscătoare pentru sprijinul pe care îl primește de la cei dragi.

Citește și: Un nou-născut era să moară după ce a primit un pupic din partea mamei

Și pentru a înrăutăți lucrurile, soacra ei și-a sărutat copilul nou-născut fără acceptul mamei.

„Am născut băiețelul nostru în urmă cu TREI săptămâni și, după cum vă puteți imagina, nu dispusă să am compania ei (n.r. – soacrei), dar nici să aud comentariile ei despre cum ar trebui să fiu ca mamă.

Eu și soțul meu i-am spus amândoi că avem nevoie de cel puțin 2 luni fără vizite, pentru că nu vrem ca fiul nostru să se îmbolnăvească. Iar ea va trebui să stea în carantină cel puțin o săptămână înainte de a putea veni să-l vadă. Poate i se pare un pic cam mult, dar este primul meu copil. După o săptămână de discuții, dădea semne că a înțeles. L-a asigurat pe soț că nu vine” – a povestit ea pe Reddit.

Citește și: O fetiță de opt ani a murit în somn, după ce a acuzat „o mică durere de cap'. „Este o tragedie!'

Apoi a continuat: „Până într-o vineri. Eram singură cu cel mic. A venit neanunțată cu baloane, cadouri, împreună cu cumnata mea, cumnatul și cei doi prieteni ai ei pe care nici măcar nu-i cunosc. Am stat în groază și șoc în timp ce ea s-a aruncat asupra copilul meu și l-a sărutat pe față.

Am țipat la ea și la familie să iasă naibii din casa mea. L-a sunat pe soțul meu plângând iar el s-a întors și mi-a spus că trebuie să-mi cer scuze pentru că ea este doar fericită pentru primul nepot.'

Încercând să vină cu un sfat pentru femeie, un internaut a spus: „Familia mea i-a făcut asta și bebelușului meu. La trei săptămâni a avut RSV (virus respirator sincțial) și era în spital. L-am dus acasă cu un monitor pentru respirație. Timp de o lună, când aparatul s-a oprit într-o noapte și a fost terifiant.

Copilul a supraviețuit și a crescut, totuși, din cauza familiei a pățit-o. Soțul meu nu a avut niciun rol în asta și atunci nu știau atât de multe. Mama mea vitregă și sora mea au venit să ajute… Să stea departe de noi, de ce nu pot înțelege?'

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri