Un nou-născut era să moară după ce a primit un pupic din partea mamei

Jeni Beatti, o proaspătă mămică, din Irlanda de Nord, atrage atenția părinților să nu își sărute bebelușii după naștere, deoarece ea era să-și piardă fiul din acest motiv.

La scurt timp după ce Jeni l-a adus pe lume pe fiul ei, Sam, femeia și-a sărutat copilul, iar micuțul a luat virusul respirator sincițial, care poate fi mortal.

Totul a început cu o tuse ușoară, ceea ce nu e normal pentru un copil de doar opt săptămâni. A doua zi nu mânca bine, nu ca de obicei. Respira mai alert ca în mod normal. L-am urmărit o vreme', a povestit Jeni, potrivit The Mirror.

Citește și: O gravidă în luna a cincea a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

Femeia și-a dus copilul la spital, iar verdictul medicilor a fost crunt. La început, doctorii nu i-au dat multe șanse de însănătoșire micuțului, dar copilul a răspuns bine tratamentului și, în cele din urmă, și-a revenit.

Medicii mi-au spus că în trei din cinci astfel de cazuri, starea copilului bolnav poate deveni foarte gravă. Ei m-au pregătit pentru ce era mai rău. Doctorii se gândau serios să îl ventileze artificial. Din fericire, nu a mai fost cazul!', a adăugat Jeni.

Femeia a ținut să facă public cazul ei pentru a avertiza și alți părinți să nu repete greșeala ei, mai ales că acum este și pericolul infectării cu SARS-CoV-2.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri