Gimnastica cu mama si copilul

Venirea pe lume a copilului tau ti-a schimbat, oricum, tot universul. Dar, pe masura ce timpul a trecut, ai invatat sa-ti adaptezi stilul de viata alaturi de pustiul tau. Ce spui? A venit momentul sa faceti si fitness impreuna?

mama, copil, gimnastica

Rar gasesti un program de gimnastica potrivit atat pentru nevoile tale, de intretinere, tonifiere sau pierderea greutatii, cat si pentru cele ale copilului. Noi am gasit aceasta combinatie la Centrul de Diagnostic si Tratament „Victor Babes”.

Practicarea acestor exercitii creeaza la copii o motricitate generala buna. Ei vor fi educati sa execute miscari pe diferite segmente de muschi sau miscari libere, cu amplitudine. Adaptarea acestor exercitii poate contribui la corectarea anumitor deficiente fizice.

 mama, copil, gimnastica  mama, copil, gimnastica

1. Picioare suple. Din pozitie departat, cu picioarele in plan inclinat (cu gantere sub calcaie), tine bratele intinse oblic in spate, jos, cu ganterele. Prima miscare: flexezi genuncii.

A doua miscare: ii intinzi. Se recomanda 2 serii a cate 20 de repetari. Ca o varianta, incepatoarelor li se recomanda sa nu faca exercitiul din plan inclinat, adica cu ganterele sub calcaie.

 mama, copil, gimnastica  mama, copil, gimnastica
 mama, copil, gimnastica

2. Posterior atragator. In vara asta vrei sa fii in forma? Incearca urmatorul exercitiu. Sprijin pe palme si pe un genunchi, cu celalalt flexat la nivelul coapsei, cu talpa orientata in sus.

Timpul 1 consta in ridicarea piciorului in aer, iar timpul 2 in coborarea lui. Se recomanda 2 serii, 20 de repetari.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Dieta, nutritie, sport