Gimnastică pentru mami și bebe

După controlul postnatal și după ce ți   s-a spus că totul revine la normal, știi că ești pe drumul cel bun spre o refacere completă. Pentru a fi din nou în formă și a te simți bine în pielea ta (de proaspătă mămică), trebuie să faci regulat mișcare.

După 3-4 luni de la naștere, când bebe stă mai mult timp treaz, îl poți implica în programul de mișcare.

Vei găsi aici câteva exerciții de tonifiere pe care le poti executa cu cel mic în brațe. Gândește-te la copil ca la o greutate care sporește constant – vei deveni mai puternică pentru că ridici treptat mai multe kilograme.

 

DANS ȘI ÎMBRĂȚIȘARE

Este un exercițiu bun de încălzire, iar într-o cameră călduroasă, te poate face să transpiri. E grozav dacă este executat pe un fond muzical. E posibil să te doară brațele ținând copilul, dar asta înseamnă că le tonifici.

[table id=12 /]

 

PRINDERE ȘI RIDICARE

După ce ți-ai făcut încălzirea cu exercițiul anterior, poți încerca ceva mai energic. Atâta vreme cât îți ții bine copilul, mișcarea ar trebui să-i facă plăcere.

[table id=13 /]

 

FLEXARE ȘI ROTIRE

Acest exercițiu îți va tonifia mușchii coapsei (cvadricepșii) când îndoi genunchii și mușchii abdominali (oblici) când te rotești. Când faci această mișcare, ai grijă să îți menții genunchii orientați spre exterior și șoldurile drepte. Ar trebui să te rotești din partea superioară a corpului.

[table id=14 /]

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Recuperare