Gwyneth Paltrow divorțează!

După 11 ani de căsătorie cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow divorțează. Ieri cuplul a anunțat oficial decizia de a se separa pe site-ul Goop, al actriței:

Cu inimile pline de tristeșe am decis să ne separăm. Am luptat din greu în ultimul an, împreună și separat, să vedem ce s-ar mai putea face, dar am ajuns la concluzia că deși ne iubim mult, vom rămâne despărțiți. Suntem, totuși, și vom fi întotdeuna o familie și în multe privințe, suntem mai apropiați decât am fost. Suntem, înainte de toate, părinți pentru doi copii minunați (nr. Apple – 9 ani și Moses, 7 ani) și vă rugăm să le și să ne respectați intimitatea în acest momente dificile. Am fost discreți de-a lungul relației noastre și sperăm că în acest moment în care am luat decizia să nu mai fim un cuplu, dar să fim părinți împreună, să putem să continuăm în aceeași manieră' – au explicat actrița și solistul Coldplay despărțirea lor.

Vestea vine după ce în ultimele luni au existat mai multe zvonuri despre relațiile lui Gwyneth cu partenerii ei de film. În 2013, actrița recunoștea într-un interviu acordat pentru ediția britanică a revistei Glamour că e foarte dificil să fii căsătorit, că treci prin perioade foarte frumoase, dar și prin unele extrem de dificile.

 

Rămâne de văzut dacă Gwyneth și Chris vor reuși performanța de a rămâne în relații bune după divorț, așa cum pare că intenționează, sau dacă emoționanta lor declarație a fost doar un mesaj de PR bine conceput…

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie