Hilary Swank, la sala de fitness, cu câteva săptămâni înainte de a naște. Actrița gravidă cu gemeni și-a speriat fanii. „De ce să riști?”

Hilary Swank s-a filmat lucrând intens la sală, deși mai are puțin și trebuie să nască. Actrița, în vârstă de 48 de ani, este în ultimul trimestru de sarcină și așteaptă să aducă pe lume o pereche de gemeni.

Hilary Swank, care va deveni în curând mamă pentru prima oară a postat pe rețelele de socializare un clip în care le arată tuturor că nu a renunțat la antrenamentele fizice regulate cu toate că este gravidă. Vedeta de la Hollywood merge la sală când timpul îi permite.

Eu și bebelușii. Ne antrenăm. A trecut mult timp de când nu am mai fost la fitness' – a scris actrița în dreptul clipului postat. În filmare, actrița poate fi văzută purtând un echipament de fitness în timp ce lucrează la un aparat cu greutăți.

„Felicitări, mămico! Trebuie să fii puternică!”

În secțiunea de comentarii, vedeta a primit mesaje de încurajare de la prieteni și fani.

Hilary, foarte bine!!! Întotdeauna am știut că vei fi o mamă fantastică… și ești! Ai atât de mulți oameni care te sprijină!!! Dumnezeu să te binecuvânteze și mulțumim pentru că ne-ați împărtășit cea mai frumoasă călătorie prin care treci!!!

„Felicitări, mămico! Trebuie să fii puternică și în formă când acei bebeluși frumoși se vor alătura lumii noastre!'

„Radiezi! Dumnezeu să-ți binecuvânteze familia!'

„La vârsta ta și însărcinată cu gemeni?”

Câțiva internauți s-au declarat îngrijorați că actriță face efort în ultimul trimestru de sarcină, spunând că este prea periculos.

Gravida in 8 luni, sfideaza gravitatia printr-un dans incredibil la bara

„De ce ai risca ceva la vârsta ta și însărcinată cu gemeni? De ce un antrenament cu greutăți excesive? Mai bine faci o plimbare plăcută. E mai sigur'

Te rog să limitezi ridicarea brațelor atât de sus. Am făcut și eu asta, iar fiica mea a avut cordonul ombilical în jurul gâtului în timpul nașterii. Am avut nevoie de o cezariana de urgență.'

„Ia-o ușor. Nu te suprasolicita!'

Hilary Swank și soțul ei, Philip Schneider, vor deveni părinți de gemeni anul acesta. Actrița a anunțat că este însărcinată în toamna lui 2022, în cadrul emisiunii Good morning America'

„Este ceva ce așteptam de foarte mult timp. Voi fi mamă! Voi fi mamă și nu doar pentru unul, ci pentru doi copii. Nu îmi vine să cred. Este foarte bine să pot vorbi despre asta și să împărtășesc vestea cu voi'

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri