Iași: O fetiță de patru ani, ucisă de o șoferiță fără carnet de conducere

Tragedie în Iași. În seara de 1 iunie, o fetiță în vârstă de patru ani și-a pierdut viața după ce a fost lovită de o mașină la volanul căreia se afla o femeie care nu avea permis de conducere.

Incidentul s-a petrecut în comuna Scobinți, județul Iași. Acolo, o femeie în vârstă de 28 de ani, care nu deținea permis de conducere, s-a urcat la volanul unei mașini, și a lovit din plin o fetiță care se juca pe marginea drumului. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut salva viața copilului. Șoferița a fost dusă la Poliție, unde I s-a întocmit dosar pentru ucidere din culpă și pentru conducerea unui autoturism fără drepturi legale.

„La data de 1 iunie, în jurul orei 18.45, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești, produs pe raza comunei Scobinți. Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că în accident au fost implicați un pieton, o minoră de 4 ani și un autoturism condus de o femeie de 28 de ani. În urma accidentului, minora a decedat. 

Citește și: Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni, judecat și pentru vătămarea corporală a celeilalte fete

Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că femeia în vârstă de 28 de ani nu deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației și luarea măsurilor legale ce se impun', a declarat purtătoarea de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Ioana Bîlea, potrivit bzi.ro.  

Șoferița le-a spus polițiștilor că se grăbea să ajungă la acasă la soacra sa, unde o rudă s-a sinucis în ziua producerii accidentului.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri