Idei de cadouri de Paște pentru copii. Ce le poate aduce iepurașul anul acesta

Paștele se apropie cu pași repezi și, ca în fiecare an, iepurașul nu vine cu mâna goală. Iar dacă iepurașul a rămas în pană de idei, noi suntem aici pentru a-l ajuta cu o listă de cadouri de Paște pentru copii.

Pe lângă clasicele dulciuri (iepurași și ouă de ciocolată), puteți alege dintr-o gamă vastă de jucării sau haine cu tematică de sezon.

Jucăriile, cele mai căutate cadouri de Paște pentru copii

Copiii iubesc jucăriile de pluș. Așa că de ce să nu îi luați copilului vostru un nou prieten, care să îi devină partener de joacă? Iepurașul Animotsu îl va cuceri cu siguranță. Este un animăluț care dă senzația că te îmbrățisează și are o dimensiune de 15 cm.

Cadouri de Paște pentru copii-iepuraș de pluș galben

Printre cele mai frumoase cadouri de Paște pentru copii se numără acest pluș, pe care îl găsiți aici.

Un alt iepuraș care îl va cuceri pe micuțul tău este Smokey. Spre deosebire de Animotsu, acest iepure seamănă cu unul real și este recomandat pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani.

Cadouri de Paște pentru copii-iepuraș de pluș gri

Alege cele mai frumoase cadouri de Paște pentru copii. Iepurașul din imagine este disponibil aici.

Dacă nu vreți să îi luați un animal de pluș, îi puteți cumpăra un joc educativ, de îndemânare, cum este Cofrajul cu ouă. Acest joc este unul de sortare și se joacă în mai mulți jucători. Copiii trebuie să potrivească fiecărui ou, o broască țestoasă, iar câștigătorul este cel care adună cele mai multe broscuțe.

Cadouri de Paște pentru copii-joc de îndemânare cu ouă și broscuțe

Comandă online de aici jocul de îndemânare. Acesta se regăsește printre cele mai potrivite cadouri de Paște pentru copii.

Cadouri educative de Paște pentru copii

Un alt cadou perfect pentru micuțul tău este o carte de povești cu tematică de sezon. Și, din fericire, ai de unde alege. Noi îți recomandăm cărți de povești, cu ilustrații colorate, care îl vor fascina pe cel mic. Una dintre ele este „Mimo în Țara Iepurașilor de Paște”, carte în care personajul principal are misiunea de a vopsi ouăle de Paște. Dar nu este totul atât de simplu, iar micuțul tău va afla de ce.

Cadouri de Paște pentru copii-poveste ilustrată

Găsiți aici această carte cu ilustrații. Cărțile sunt unele dintre cele mai căutate cadouri de Paște pentru copii.

O altă carte care se încadrează perfect la cadouri de Paște pentru copii este „Paște fericit, iepurașule!”, de Sanda Grimm. Personajul principal este Țupi, care participă pentru prima oară la sărbătorile pascale. Oare cum se va descurca iepurașul nostru cu vopsitul ouălor? Copilul tău cu siguranță va afla.

Cadouri de Paște pentru copii-carte pentru copii

Copilul tău se va distra cu aceste cadouri de Paște pentru copii, în special răsfoind această carte, disponibilă aici.

Nu în ultimul rând, vă recomandăm o carte care îl va ajuta pe micuțul tău să învețe să numere. „Ne pregătim de Paște! Învățăm să numărăm” este o povestioară în versuri, care îi învață pe copii să numere până la zece. În cele 24 de pagini, copilul tău va descoperi o familie de iepurași, alături de care se va amuza și va descoperi lucruri noi.

Cadouri de Paște pentru copii-carte despre cum învăți să numeri

Copilul tău va învăța să numere ușor cu ajutorul acestei cărți de aici. Cu aceste cadouri de Paște pentru copii înveți și desenezi în același timp.

Hăinuțe pentru copii de Paște

O variantă foarte bună de cadou de Paște pentru copii sunt hăinuțele. Articolele vestimentare sunt la mare căutare  și vor fi apreciate de cel mic cu siguranță. Fie că vă gândiți să îi luați un tricou, pantalonași sau o bluziță, important e ca piesa vestimentară să aibă un imprimeu cu iepurașul de Paște. Sugestia noastră este bluza pentru copii bleumarin din imaginea de mai jos. Realizată din bumbac, această bluză are imprimați trei prieteni: un iepuraș, un cățeluș și o pisicuță.

Cadouri de Paște pentru copii-bluză albă cu animale

Hainele reprezintă ideale cadouri de Paște pentru copii. Această bluză este disponibilă aici.

Un alt model ideal pentru perioada aceasta a anului este bluza albă din fotografie. Bluza din bumbac are mâneci lungi și este prevăzută cu un imprimeu vesel, un iepuraș simpatic.

Cadouri de Paște pentru copii-bluză albă cu iepuraș

Există o gamă largă de cadouri de Paște pentru copii. O piesă vestimentară potrivită pentru fetița ta este această bluză, ce poate fi comandată de aici.

Așadar, aveți o gamă largă de produse, de unde puteți alege cele mai potrivite cadouri de Paște pentru copii.


Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie