Imagini emoționante! Un bebeluș scos de sub dărâmături ținea în mânuță o șuviță din părul mamei

În Turcia și Siria, țări serios afectate de cutremurele din ultimele zile, autoritățile fac eforturi disperate pentru a găsi supraviețuitori sub dărâmăturile clădirilor.

Recent, echipele de salvare au avut o surpriză de proporții când au găsit sub blocurile sfărâmate un copilaș, recent născut. Copilul ținea în mânuță o șuviță păr, cel mai probabil care era al mamei.

Kerem Agirtas este un băiețel ce are doar 20 de zile de viață. El a fost găsit de echipajele de salvare sub dărâmături. Copilașul a stat sub ruinele blocurilor aproape 60 de ore, înainte de a fi găsit de salvatori. Spre marea uimire a celor care l-au scos, băiatul ținea în pumn o șuviță de păr negru. Cel mai probabil, părul este al mamei, despre care nu se știe dacă mai trăiește sau dacă a murit în timp ce încerca să-l protejeze pe micuțul Kerem.

Imagini cutremurătoare după seismul din Turcia. O fetiță și-a protejat fratele mai mic cu propriul corp sub dărâmături

Un clip video cu copilașul a fost postat pe rețeaua de socializare Twitter, viralizându-se pe loc.

Arată ca și cum i-ar fi smuls părul mamei cu degețelele lui mici. Ceva vești despre mamă?' – a scris un internaut în dreptul postării. Dar persoana care a postat clipul a răspuns că nu se știe încă nimic despre mama copilașului sau despre alte rude.

Miracolele dintre dărâmături

Un alt caz fericit petrecut în Turcia, după cutremur, a fost când un bărbat a găsit copilul unei femei care abia îl născuse sub dărâmături. Copilașul avea cordonul ombilical legat de mama lui, dar a fost luat de un salvator și dus la spital.

„Un copil s-a născut în timp ce mama lui era scoasă din dărâmături ca urmare a cutremurului care a avut loc astăzi’, a scris cineva pe Twitter, la scurt timp după ce copilul a fost găsit.

Din păcate, femeia care l-a născut sub dărâmături nu a reușit să supraviețuiască.

Foto – Twitter


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri