A vrut sa angajeze un fotograf sa surprinda momentul nasterii, insa a fost refuzata din cel mai stupid motiv

Postarea unei mame despre o experienta neplacuta pe care a trait-o cand a incercat sa angajeze un fotograf a generat o reala dezbatere pe retelele de socializare legate de cum e mai bine sa nasti. Iata ce a patit tanara mama.

O femeie insarcinata a incercat sa angajeze un fotograf pentru o sedinta foto ce urma sa aiba loc la scurt timp dupa nastere.
Insa odata ce a aflat ca femeia urma sa nasca prin cezariana, fotografa a inceput sa ii tina morala viitoarei mame si sa ii explice cum nasterea prin cezariana nu este nastere.

In conversatia surprinsa intr-un printscreen, se poate vedea ca dialogul initial fusese mai lung, iar mama incerca sa incheie discutia spunand „Nu am optat pentru nimic. Habar n-aveam ca fotografii discrimineaza femeile in functie de cum nasc, dar e bun de stiut. O zi buna.”

„Tu nu nasti. Tu te operezi ca sa iti scoata un copil din abdomen”

Insa fotografa n-a lasat-o asa. A simtit nevoia sa ii tina femeii o intreaga pledoarie despre cum cezariana este de fapt un mod de a trisa:

„O operatie nu e nastere, draga mea.
Tu nu nasti. Tu te operezi ca sa iti scoata un copil din abdomen.
Aia nu e nastere oricum ai da-o tu, iar eu una nu vreau sa fiu acolo sa fac poze la asa ceva.
Daca te decizi sa dai maternitatii o sansa si sa nasti cu adevarat anunta-ma ca sa programam sedinta.
Meseria de mama e grea, iar daca as fi in locul tau m-as gandi de doua ori in loc sa pornesc o asemenea meserie trisand atat de devreme.”

Viitoarea mama a preferat sa ramana anonima, insa aparent identitatea sa a iesit in cele din urma la iveala. De atunci, femeia si-a inchis conturile de socializare si multi se intreaba daca aceasta conversatie chiar a avut loc, avand in vedere ca a preferat sa tina identitatea fotografei ascunsa.

Indiferent daca aceasta discutie a avut loc sau nu, este clar ca multi oameni au prejudecati de aceasta natura si ca unii dintre ei nu considera cezariana a fi nastere.

A incercat sa angajeze un fotograf sa surprinda momentul nasterii, insa a fost refuzata din cel mai stupid motiv

Sursa text: Sanctimommy

Sursa imagine: 123rf


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere