Ionuț Varodi, „Bucătărașul Lulu”, acuze dure la adresa Mirelei Retegan. „Totul din vina ei! Singura soluție a fost demisia!”

Ionuț Varodi, „Bucătărașul Lulu', unul dintre cei trei actori care au părăsit celebra Gașcă Zurli la începutul lunii martie, a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate legate de cum au fost pentru el ultimele luni în trupă.

Gașca Zurili a rămas fără Fetița Zurli, Truli și Bucătărașul Lulu

La începutul lunii, actorii Vero Căliman, alias „Fetița Zurli', Răzvan Marina, „Truli' și Ionuț Varodi, au decis să părăsească Gașca Zurli. Mirela Retegan, fondatoarea trupei fenomen, a declarat, după plecarea celor trei, că proiectul ei de suflet va merge mai departe.

Zurli merge mai departe cu toți oamenii care vor să muncească alături de mine și să facă mai frumoase viețile copiilor din România! Zurli nu mai e doar brandul creat de mine. Zurli e astăzi un brand de țară și dincolo de beneficii are o imensă responsabilitatea – să păstreze magia din viața copiilor. Iar eu o să am grijă ca asta să se întâmple' – a transmis Mirela Retegan, în spațiul online.

Ionuț Vorodi, adevărul despre plecarea lui din trupă

Recent, Ionuț Vorodi a răbufnit pe pagina personală de Instagram, explicând care au fost motivele reale ale plecării lui din Gașcă, după ce inițial a spus că este vorba doar de dorița de a face o schimbare în viața lui.

Actorul s-a declarat sătul de speculații, de victimizarea și manipularea anumitor persoane, spunând că atmosfera din grup era din ce în ce mai copleșitoare în ultima vreme.

„Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea (când nu e cazul). Îmi provoacă scârbă, greață-rău fizic. În ultimele luni am trăit cu 2 job-uri full time(actor și social media manager) și cu 0 timp liber. Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt. (…)

Citeşte şi: Mirela Retegan dezvăluie secretele din spatele celor 17 ani de Gașca Zurli. Cine a descoperit-o, de fapt, pe Fetița Zurli / Exclusiv

Citeşte şi: Mirela Retegan dezvăluie cu ce se ocupă fiica ei și ce rol are în proiectul Zurli: Maya e ochiul cel mai critic și onest'/ Exclusiv

Citeşte şi: Obiceiurile care au ajutat-o pe Mirela Retegan să ajungă la greutatea ideală: Am tot timpul în torpedou, în geantă, în valiză'/ Exclusiv

Citeşte şi: EXCLUSIV Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli': Vreau ca oamenii să-și dea voie să viseze. Dacă eu am putut, pot și ei!'

Nu poți să plângi la televizor, radio, podcast și să spui că ești abandonată și că așa am ales noi să facem. Nu poți, pentru că te vede Dumnezeu, pe care îl pomenești non stop pe unde mergi. Sau karma. Sau legea atracției. Numește-o cum vrei. Dar se întoarce într-o zi' – a transmis Lulu, pe pagina sa de Instagram.

Ionuț Varodi, atac dur la adresa Mirelei Retegan

Actorul i-a adus acuze dure Mirelei Retegan, despre care spune că ar fi singura vinovată pentru care a fost nevoit să-și dea demisia.

„În ultimele luni, atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ. Atât de tare s-a stricat atmosfera din cauza acestui om, încât am ajuns în punctul în care singura soluție a fost demisia!

Singura opțiune posibilă. Până în acel punct am fost adus. Nu are nici o legătură cu vârsta, dorința de a crea o familie, alte priorități în viața și mai ales nu are nici o legătură cu Zurli. Este un proiect în care mi-am pus sufletul, și o mare parte din el a rămas acolo. Dar drumurile noastre au trebuit să se despartă. Asta e tot ce pot să spun' – a continuat revoltat Lulu.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri