Jese Rodriguez, catre fiul sau: Esti cel mai bun lucru care mi s-ar fi putut intampla

Fotbalistul Jese Rodriguez, fostul star Real Madrid, a postat pe Instagram un mesaj induiosator adresat fiului si prietenei sale.

Vedeta a devenit tata pentru a treia oara in luna iunie, cand Aurah Ruiz, prietena sa, a nascut prematur un bebelus pe nume Nyan.
De atunci, viata fotbalistului s-a schimbat complet, el calatorind constant intre copilul sau si viata profesionala, reusind sa le impace pe amandoua.

 

Recent, proaspatul tata a postat un mesaj emotionant adresat fiului sau, ce a trecut prin mai multe complicatii de sanatate, alaturi de o poza in care cel mic, e tinut in brate si sarutat de tatal sau. Baietelul sau inca este conectat la aparate ce il ajuta sa respire, deoarece plamanii nu i s-au dezvoltat complet.

„…esti cel mai bun lucru care mi s-ar fi putut intampla…”

„Daca lumea crede ca nu esti suficient de bun, e o MINCIUNA. Esti cel mai bun lucru care mi s-ar fi putut intampla.”

.In fiecare zi petrecuta alaturi de tine invat diferite lucruri despre tine: puterea ta, vointa ta, taria de a nu ceda, gingasia ta, modul tau serios de a fi, pentru cat esti de mic, modul tau de a merge usor, usor inainte, in ciuda suferintei, si in final, o multime de lucruri ce imi umplu inima, indiferent cat de grava ar fi situatia, mereu ma vor face fericit, lucru pentru care iti multumesc, Nyan.

Voi alerga mai mult, voi inscrie mai multe goluri si voi face tot ce un tata poate face doar pentru a-si vedea copii acasa, zambind mereu.

Voi face toate acestea si mult mai mult, luptatorul meu. Totul va fi bine si intotdeauna voi fi langa tine.

Iti multumesc iubita mea (Aurah Ruiz) pentru cat ai fost de curajoasa prin tot ce ai trecut. Voi ramane mereu cu tine. Va iubesc enorm, indiferent ce s-ar intampla.

Uneori, nu toti nou-nascutii au parte de noroc si sa fii mama pentru prima data nu e usor, insa iti promit ca nu te voi dezamagi si voi fi alaturi de tine si de copiii mei mereu. Meritati totul.

 

 

A post shared by Jesé Rodríguez (@jeserodriguez10) on


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie