Katherine Heigl si-a recapatat silueta de dinainte de sarcina

Revenirea la corpul de dinaintea sarcinii nu e usor, adesea poate parea imposibil. Sigur, unele femei apar la o saptamana dupa nastere cu bebe in brate si nici nu zici ca ele au nascut. In cazul altora insa, e un proces de durata si greoi, in care de multe ori iti vine sa dai inapoi si sa o lasi balta. Katherine Heigl e una din mamicile care a revenit la forma de invidiat anterioara sarcinii.

A durat 14 luni ca actrita sa isi recapete dimensiunile de invidiat

Recent, actrita din Anatomia lui Grey a postat 3 imagini pe propria pagina de Instagram, in care se poate vedea progresul facut dupa nastere.

Katherine Heigl a nascut in urma cu 14 luni un baietel, pe nume Joshua Jr. In urma sarcinii, actrita a raams cu cateva kilograme in plus, pe care le-a dat insa jos treptat, cu foarte multa munca, sustine aceasta.

„Au trecut aproape 14 luni de cand Joshua Jr s-a nascut si cam atat mi-a luat si mie de mult sa fiu iar in forma.
Prima poza a fost facuta la o luna dupa ce am nascut. A doua imagine este facuta aproape un an mai tarziu, iar ultima poza este facuta weekendul trecut.”

Actrita marturiseste ca i-a fost foarte greu sa revina la corpul de dinaintea sarcinii si in acest sens au fost necesare multe exercitii fizice, pe care vedeta le face chiar la ea acasa.

 

A post shared by Katherine Heigl (@katherineheigl) on

Pentru a scapa de kilogramele in plus si a reveni la forma de invidiat de dinainte, Katherine a apelat la sfaturile unei bloggerite foarte cunoscute, Rachel Parcell, ce recomanda exercitii de tip HIIT (High Intensity Interval Training), ce presupun un efort intens, depus pe o perioada scurta de timp (15-20 de minute).

Sursa: scarymommy.com

Imagine: Instagram katherineheigl


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere