Kitty Cepraga își implică fiica de 7 ani în proiectele actoricești. „Probabil că mulți o să mă condamne!”

Kitty Cepraga are o fetiță frumoasă și talentată care se pare că îi calcă pe urme.

Actrița, în vârstă de 43 de ani, a povestit recent că micuța ei, Aurora May, a început deja să cocheteze cu lumea filmului, deși are o vârstă fragedă. Fetița are șapte ani, însă a apărut deja într-un proiect cu mama sa. Mai mult, fata actrițe a dat și o probă pentru un film în Italia.

Probabil că mulți o să mă condamne că am făcut alegerea aceasta”

Kitty Cepraga spune că și-a implicat fiica în proiectele pe care le are deoarece a observat ca micuța este atrasă de acest domeniu. Actrița spune că, probabil, multă lume îi va condamna decizia de a o introduce în lumea actoriei de la o vârstă atât de mică, dar ea consideră este o decizie bună pentru fată.

Probabil că mulți o să mă condamne că am făcut alegerea aceasta, dar am făcut-o pentru că sunt o mamă care are acest stil de viață și de meserie. Nu le separ pentru că viața este meseria la mine, meseria este viață. Am ales să fac cu ea mai multe proiecte, printre care un scurtmetraj care este acum la câteva festivaluri, unde am jucat chiar roluri de mamă și fiică.

„Cred că sunt o mamă foarte prezentă și foarte cool”

Ea merge în zona aceasta cu actoria, deocamdată. A dat și o probă pentru un film în Italia. Da, sunt genul de părinte care a ales să colaboreze cu fetița în proiectele potrivite.' – a explicat ea, pentru ego.ro.

Kitty Cepraga se descrie ca fiind o mamă copilăroasă și se simte norocoasă că ae o fetiță atât de cuminte.

Fata Ioanei Ginghină se pregătește să dea Admiterea: „Nu mă interesează la ce liceu va intra!'

Cred că sunt foarte dulce, foarte afectuoasă, foarte prezentă, copilăroasă dacă vrei. Sunt genul de mamă care este și prietenă. Bine, am și un copil care este extraordinar de cuminte. Este o fetiță extrem de adaptabilă și îmi este foarte ușor să mă manifest în toate formele posibile. Cred că sunt o mamă foarte prezentă și foarte cool. Sunt și profesoara ei de actorie, apropo.' – a adăugat ea.

„Nu aș putea să o las să plece fără mine”

Actrița o ia pe Aurora oriunde merge și nu și-a lăsa fata singură să meargă să filmeze pentru vreun proiect.

Este absolut exclus să plece fără mine, este ceva de neconceput. În primul rând, din punct de vedere birocratic este imposibil ca un copil de 7 ani să plece fără mamă.

În al doilea rând, nu aș putea să o las să plece fără mine. Ori împreună, ori deloc, așa este pachetul. Dacă vine Martin Scorsese și tot nu accept chestia asta.' – a adăugat Kitty Cepraga.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri