La 46 de ani, soția lui Jamie Oliver își mai dorește un copil

Jools Oliver (46 de ani), soția celebrului bucătar britanic Jamie Oliver (46 de ani), se gândește să mai aducă pe lume un copil.

Jools și Jamie sunt deja părinţii a cinci copii: Poppy, de 19 ani. Daisy Boo, de 17 ani, Petal Blossom, de 12 ani, Buddy, de 10 ani, şi River, de 5 ani.

Jools a dezvăluit recent publicației Metro că vrea să apeleze la fertilizarea in vitro pentru a face al șaselea copil. Soția lui Jamie a spus că a suferit până acum mai multe pierderi de sarcină, dar nu renunță la visul ei de a avea o famile și mai numeroasă.

Citește și: Cum își pedepsește Jamie Oliver copiii

„Când pierzi o sarcină, te gândești că, totuși, copilul ar fi trebuit să prindă viață. Trebuie să mai încerc. Așa că m-am gândit la fertilizarea in vitro, m-am informat despre procedură și am vorbit cu niște specialiști. Se pare că este soluția optimă pentru vârsta mea. Partea dificilă este că nu sunt foarte sigură că Jamie va fi de acord să făcem un copil în acest fel. Așa că nu voi insita, dacă zice că nu vrea.

Gândul unui alt copil m-a venit când am realizat că Poppy se va duce la facultate și o cameră din locuința noastră va rămâne goală. Am zis că este un semn”, a mărturisit soția lui Jamie Oliver.

Pe când avea 17 ani, Jools a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice, ceea ce în cazul multor femei provoacă probleme serioase de fertilitate. Din acest motiv, înainte să rămână însărcinată prima dată, soția lui Jamie Oliver a urmat numeroase tratamente hormonale.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri
Buton