Lili Sandu, probleme cu alăptarea: „Practic era o piatră acolo, nu vreți să vă imaginați!”

În urmă cu un an, pe 10 august 2020, Lili Sandu (42 de ani) și logodnicul ei, modelul Silviu Țolu (29 de ani) au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi au un băiețel, pe nume Thomas Jay Cristian.

Lili Sandu a povestit recent, în mediul online, că s-a confruntat cu o problemă legată de alăptare chiar de ziua fiului ei. Se pare că vedeta de televiziune nu a mai putut alăpta cu sânul stâng din cauza durerilor îngrozitoare pe care avea în zona respectivă. Vedeta le-a împărtășit fanilor ei de pe Instagram întreaga pățanie.

Citește și: Mesajul Ancăi Serea pentru femeile care vor să nască prin cezariană: 'Vă implor să reconsiderați!'

„Fix în dimineața de 10, fix de ziua lui, când m-am trezit dimineața, am avut niște dureri foarte mari la un sân. Practic era o piatră acolo, nu vreți să vă imaginați. Cele care ați trecut prin asta cred că mă înțelegeți. Mai pe românește, că nu știu în termeni medicali, se înfundase un canal și nu-l mai puteam folosi', le-a povestit Lili Sandu fanilor pe Instagram.

După multe încercări de a scăpa de dureri, Lili Sandu a găsit soluția perfectă pentru problema ei – comprese calde puse pe zona cu probleme.

„Am stat cu varză, cu gheață, după care am aflat că trebuie să pun ceva cald, comprese calde. M-a ajutat foarte mult Thomas, pentru că nu s-a dat bătut și a vrut să-l alăptez de la sânul respectiv', a adăugat vedeta.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri