Mama femeii din Urziceni care a născut pe trotuar, mărturisiri șocante: „Când am ajuns la Urgență nu era nimeni!”

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul femeii din Urziceni care a născut pe trotuar la începutul acestei săptămâni. Rudele acesteia au făcut o serie de declarații neașteptate legate de caz.

Amintim că în cursul zilei de luni, 31 iulie, o femeie care a mers la Spitalul Municipal din Urziceni pentru a naște, a fost ignorată de personalul din spital și trimisă afară să aștepte o Ambulanță pentru a primi ajutor. Motivul refuzului a fost că în unitate nu se afla niciun medic ginecolog care să o asiste la naștere. În cele din urmă, femeia a născut pe trotuar.

„Au spus că are dureri. Asistenta de la CPU i-a înregistrat și apoi a sunat la salvare. Pentru că ei nu au linie de gardă pentru ginecologie. Rudele nu au dorit să aștepte ambulanța și au plecat. La poarta spitalului, gravida a început să nască. A venit ambulanța, iar membrii echipajului, în loc să o pună pe targă și să o ducă înapoi în spital, au moșit-o pe trotuar. După ce a ieșit bebelușul, i-au urcat în salvare și i-au dus la Spitalul de Urgență Județean din Slobozia„, a afirmat managerul spitalului pentru Știrile PRO TV.

Citește și: Reacția primarului orașului Urziceni în cazul femeii care a născut pe trotuar: „Săraca, dacă nu știe de capul ei… Ghinion!'

Mama tinerei de 24 de ani a declarat că a dus-o pe aceasta la spital, deoarece se simțea rău, iar inițial nu a găsit pe nimeni acolo. Apoi a venit cineva care a început să țipe la ea, acuzând-o că a trezit-o din somn.

„În dimineața pe 31, la ora 5, am plecat de acasă cu copilul că îi era rău. M-am dus la Urziceni la spital.

Acolo am intrat pe poarta spitalului cu mașina personală și cu fata în mașină. Când am intrat pe holurile de la Urgență, nu era nimeni, iar toate porțile și ușile erau deschise, dar nu era niciun cadru medical. Am început să urlu pe hol: Nu este nimeni aici? Că naște o femeie! A ieșit o doamnă dintr-o cameră unde dormea și ne-a spus: De ce țipați așa doamnă? Că ne-ați trezit! Şi i-am spus: Doamnă, se naşte un copil! A spus: Ce să vă fac eu vouă? Duceţi-vă şi sunaţi la Ambulanţă.” – a spus mama femeii, la Antena 3.

Citeşte şi: Cazul femeii din Urziceni care a născut pe trotuar. Adrian Cuculis, dezvăluiri cutremurătoare despre un incident din 2019

Cele două femei nu aveau telefoanele la ele, pentru că plecaseră în grabă la spital, așadar mama gravidei le-a rugat pe asistente să cheme o Ambulanță. Aceasta spune că nu s-a uita nimeni din spital la fata ei, dar li s-a spus să aștepte afară până la venirea Ambulanței, care a sosit după 10 minute. Mama femeii a mai spus că dacă nu erau asistenții de pe Ambulanță, copilul ar fi murit.

„Şi a sunat doamna la 112, să vină ambulanţa. Nu i-a luat măcar o tensiune, măcar un puls, măcar să-i facă ceva sau să se uite la ea măcar. Ne-a spus: am sunat la Ambulanţă, duceţi-vă şi aşteptaţi la poartă că o să vină ambulanţa. Când au văzut de pe Ambulanţă au sărit din maşină şi au început să îşi facă treaba. Dacă nu erau oamenii ăia, poate că copilul era mort. Copilul s-a născut pe trotuar. Copilul meu a născut pe trotuar. O să-şi facă avocaţii treaba…” – a mai precizat femeia, potrivit aceleiași surse.

Foto – captură video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri