Mama gemenilor căzuți de la etajul 10, din Ploiești, a fost trimisă în judecată

Mama gemenilor căzuți de la etajul 10, din Ploiești, după ce i-a lăsat nesupravegheați, a fost trimisă în judecată.

Amintim că anul trecut, pe 11 august, o femeie făcea un live pe Facebook în timp ce gemenii ei se aflau nesupravegheați într-o altă camerei a casei. Micuții s-au urcat pe pervazul balconului și au căzut în gol de la etajul 10. În tot acest timp, mama lor stătea pe Facebook, ea aflând de tragedie abia când poliția a ajuns la ușa ei să o alerteze de cele întâmplate.

Am făcut un live, nu cred că am stat mai mult de 10 minute pe live, n-am stat. Măsuţa era în colţul geamului. Şi de atunci mi-am dat seama, copiii mei au căzut pe geam. Sau s-a întâmplat ceva’, a spus mama gemenilor, la momentul respectiv.  

Citește și: Mama gemenilor morți din Ploiești, ieșire violentă la „Acces direct'. Reacția Mirelei Vaida

Acum, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti a transmis că a dispus trimiterea în judecată a  femeii respective pentru ucidere din culpă.

La data de 11 august 2021, în intervalul orar 17.30 – 20.00, pe fondul unei manifestări subiective de dezinteres şi cu încălcarea obligaţiilor vizând ocrotirea şi îngrijirea propriilor copii, obligaţii instituite de prevederile art. 493 C. Civ., inculpata V.A.V. a deschis larg fereastra dormitorului apartamentului în care locuia, din municipiul Ploieşti, şi i-a lăsat nesupravegheaţi pe minorii gemeni P.B.E şi P.M.C, în varsta de doi ani şi o lună, context în care aceştia s-au urcat pe pervazul exterior al ferestrei, s-au dezechilibrat şi au căzut de la etajul numarul zece pe trotuarul asfaltat din faţa blocului, impact în urma căruia au suferit grave leziuni traumatice ce au condus la decesul acestora – a transmis Parchetul, printr-un comunicat de presă, potrivit observatornews.ro.

Foto – Pixabay


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri