Mama gemenilor morți din Ploiești, ieșire violentă la „Acces direct”. Reacția Mirelei Vaida

A trecut o lună de la cazul infiorător din Ploiești când doi copii, gemeni, au murit după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în locuiau. În timp ce micuții se urcau pe geamul balconului, mama lor se afla într-o altă încăpere a casei și făcea un live pe Facebook. Femeia a aflat de decesul copiilor abia când poliția a venit la ușa ei să investigheze cazul.

Recent, mama gemenilor au fost invitată în platoul emisiunii moderate de Mirela Vaida, Acces Direct'. Spiritele s-au încins când a apărut și Alina, prietena ei, care se afla și ea în casă în momentul tragediei. La scurt timp după ce Alina a ajuns în emisiune, cele două femei au început să se certe și a existat un moment în care mama copiilor morți s-a năpustit asupra prietenei ei în încercarea de a o lovi.

Citește și: Cazul gemenilor decedați din Ploiești. Mărturiile tatălui și a bunicii după tragedie

Mirela Vaida a calmat rapid spiritele, lininștindu-le pe cele două femei. Prezentatoarea de la Antena 1 spune că se aștepta la un asemena scandal.

'Parcă am știut că se va întâmpla asta! V-am zis de la început că va fi greu cu amândouă în platou. Nu vreau să văd două prostituate, care se acuză de droguri una pe alta, că se bat în platou. Eu nu îmi doresc să aflu decât ce s-a întâmplat cu cei doi copii. Pe mine nu mă interesează că se păruiesc două prostituate. Pe copiii ăia nu îi mai aduce nimeni la viață. Din punctul meu de vedere, nu aveți ce împărți decât banii de la boșorogi, asta așa ca să o citez pe Alina aici de față. Eu aici vorbesc de moartea celor doi copii! Despre asta și nimic mai mult', a zis Mirela Vaida.

Foto – captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri