Mama gemenilor decedați din Ploiești, primele declarații la o săptămână după tragedie

Mama gemenilor din Ploiești care au decedat după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau a făcut primele declarații la o săptămână după tragedie.

Femeia a încercat să explice ce s-a întâmplat în noaptea în care drama avut loc, dar nu își aduce aminte foarte multe detalii legate de incident.

Am făcut un live, nu cred că am stat mai mult de 10 minute pe live, n-am stat. Măsuţa era în colţul geamului. Şi de atunci mi-am dat seama, copiii mei au căzut pe geam. Sau s-a întâmplat ceva', a spus mama gemenilor, potrivit observatornews.ro.

Femeia a recunoscut că în timp ce copiii ei au decedat, ea era ocupată cu altceva, dar spune că vina decesului celor mici nu este a ei.

Copiii, da, erau singuri în cameră. Cand a venit poliția, eu am intrat în cameră, m-a trimis poliția… „Du-te, vezi ce fac copiii”. Când intru în camera, o văd… ditamai salteaua aia, nu puteam s-o ridic singură. Doar doi barbați o ridicau. Că era saltea veche. Şi unde era salteaua? Era data jos din pat. Cum puteau copiii ăștia să mute salteaua? N-aveau cum, asta nu-mi iese din cap, n-aveau cum. Nu sunt vinovată cu nimic. Poliţia m-a găsit nevinovată. Mi-a zis să stau liniştită. Vine mâine dimineaţă şi mă ia de aici, pentru că mă ameninţă foarte multă lume. Vreau să stau tot timpul lângă mormântul lor, să mă duc mereu să îi văd', a explicat femeia.

Pe de cealaltă parte, Alina, prietena femeii care se afla și ea în casă în momentul tragediei spune că băiatul cel mare ar fi tras salteaua despre care vorbea mama gemenilor.

Citește și: Cazul gemenilor decedați din Ploiești. Mărturiile tatălui și a bunicii după tragedie

Băiatul cel mare a tras salteaua şi masa şi, din păcate, copiii s-au suit de pe saltea pe masă. Au stat la geam vreo 5 minute. S-au jucat. Din păcate, fata a căzut prima. Pe urmă băiatul. Ea a luat copiii, i-a bagat în cameră, pentru că nu putea femeia să facă live din cauza copiilor', a spus Alina, conform sursei citate mai sus.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri