Maramureș. Trupul neînsuflețit al unui copil de 14 ani, găsit în cușca unui câine

Caz șocant în Maramureș. Corpul neînsuflețit al unui copil, în vârstă de 14 ani, a fost găsit în cușca unui câine al familiei. Totul s-a petrecut pe strada Câmpu Negru, în Sighetu Marmației. Poliția a fost alertată de un vecin, după ce a constatat că nu l-a mai văzut de mult timp pe băiat.

Cadavrul copilului a fost găsit în stare avansată de dezintegrare, autoritățile suspectând că tatăl lui l-ar fi pus acolo în urmă cu o lună, pentru a putea continua să ia alocația lui și pensia de handicap.

Fratele băiatului a ajuns la spital după ce a făcut un șoc și i s-a făcut rău. Potrivit primelor informații, cei doi frați erau crescuți doar de tată, după decesul mamei lor.

„Aseară, 23 mai, la ora 21.09, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că nu a mai văzut de mai multă vreme un tânăr din vecini și bănuiește că i s-ar fi întâmplat ceva.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor, într-o anexă  a unui imobil de pe strada Câmpu Negru din municipiu, au găsit într-un sac de plastic, cadavrul unui minor de 14 ani.

Citește și: Fetița de cinci ani care a murit la scurt timp după transplantul hepatic avea ciroză, nu boala Wilson

Corpul neînsuflețit al minorului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului.

Tatăl minorului, un bărbat de 48 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize psihiatrice.  În cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației”, a declarat Anca Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, potrivit Antena 3.

Poliția investighează cazul și urmează să fie stabilite circumstanțele decesului.

Foto / Video – Antena 3 / Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri