Maramureș: O elevă a fost agresată de o profesoară în fața colegilor

O fetiță, în vârstă de 8 ani, din localitatea Satulung, Maramureș a fost agresată de un profesor de la școala la care învăța.

Bunicii elevei spun că fata a venit speriată acasă și a povestit cum a trasă de păr și lovită peste cap cu cărțile pe care le avea în propriul ghiozdan, pe motiv că s-a jucat cu alți colegi.

Potrivit reprezentanților școlii, profesoara agresoare este pensionară și a fost chemată de acasă să-i țină locul unei profesoare care avea probleme medicale.

Citește și: Un elev a fost agresat de un profesor chiar în timpul unei acțiuni despre violența în școli

Fiind toți copiii în clasă, un băiat de aici din sat zice că s-a strâmbat și că ea a scos limba și doamna învățătoare s-a înfuriate atât de tare încât a tras-o pe fetiță de păr și i-a zis să scoată cărțile și fetița n-a știut ce să scoată din geantă și ea i-a scos cărțile din ghiozdan și a început să-i dea cu ele în cap și a prins-o de păr și a zis că-i taie părul. Acum se trezește noaptea și începe să plângă, că îi e frică', a spus bunica elevei, potrivit știrileprotv.ro.

Acea învățătoare o înlocuiește pe cea care e bolnavă și e internată în spital pentru că e bolnavă. S-au depus declarații și se fac anchete și ancheta administrative pe care o face ISJ-ul', a relatat Vasile Mureșan, primarul comunie Satulung.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri