Mărturia unei mame care a refuzat vaccinarea: ”Mi-aș dori să pot da timpul înapoi” – VIDEO

Vaccinările au provocat multe controverse în ultima perioadă. O mamă regreta ca a refuzat vaccinarea și sunt din ce în ce mai mulți părinți care se află în situatia ei.

Din păcate sunt și tot mai mulți părinții care refuză vaccinurile din cauza efectelor adverse. O mamă care a refuzat vaccinarea susține însă că și-ar dori acum să poată da timpul înapoi.

A refuzat vaccinarea

Mama povestește că în ultimul trimestru de sarcină a fost diagnosticată cu tuse convlusivă, dar în ciuda faptului că a deranjat-o foarte tare, a refuzat vaccinarea.

'Eu sunt adepta unui vieți cât mai naturale, îmi doresc totul cât mai organic, nici nu am vrut să aud de vaccinare. Am zis că nu o să pățesc nimic de la o tuse. Eu am fost perfect sănătoasă înainte, toate analizele mi-au ieșit bine', a povestit mama.

Microbul s-a transmis în timpul nașterii

Apoi a născut și în timpul nașterii naturale microbul s-a transmis și la fetița ei, pe nume Eva.

Acum, și mama și fiica sunt internat în spital, de aproape patru săptămâni. Micuța Eva tușește până se învinețeșe. Dacă la început mama a considerat că tusea copilei este o banală tuse a realizat la un moment dat că fetița nu mai respira și așa au ajuns la urgență.

Citește și: Un copil de 19 luni a murit după ce părinții au refuzat să-l vaccineze și l-au tratat de meningită cu remedii naturiste

Au stat la terapie intensivă și în continuare copila este pusă din când în când la masca de oxigen pentru că are momente când pur și simplu nu poate respira de una singură.

Acum mama regretă că a refuzat vaccinarea

'Am greșit și aș vrea să le transmit acest mesaj celorlalte mame. Dacă aș putea, mi-aș dori să dau timpul înapoi. Ți se rupe sufletul când te uiți la un copilaș atât de mic și vezi atât de multă suferință'. Acestea sunt cunvintele unei mame care regretă că a refuzat vaccinarea.

Medicii susțin că mamele ar trebui încurajate să se vaccineze în cel de-al treilea trimestru de sarcină împotriva tusei consvulsive pentru a proteja bebelușii.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau