Marturiile cutremuratoare a 3 frati ce si-au vazut surioara rapita de un pedofil

Un singur om le-a distrus copilaria si le-a dat cosmaruri pentru toata viata, cand surioara lor a fost rapita de sub ochii lor. La 17 ani dupa experienta traumatizanta, cei 3 frati s-au decis sa povesteasca lumii intregi prin ce au trecut.

4 frati se jucau de-a v-ati ascunselea in luna iulie a anului 2000 intr-un lan de porumb din apropierea casei bunicilor, in Anglia: 2 baieti de 13, respectiv 12 ani, Lee si Luke, si 2 fetite: Sarah si Charlotte.

Dintr-o data Sarah s-a hotarat ca vrea sa plece spre casa bunicilor si a luat-o la fuga prin lanul de porumb inalt. La capatul terenului, la mai putin de 100 de metri de locul in care copiii se jucau, un pedofil isi astepta victima.

„…Poate daca as fi fugit putin mai repede, as fi putut sa o prind din urma si sa o salvez…”

„A luat-o la fuga inaintea mea si se indrepta spre drum. Pana am ajuns eu acolo, ea deja disparuse. La propriu am fost la 30 de secunde in spatele ei.

Cand am ajuns la drum, un individ a trecut cu o duba prin fata mea si mi-a zambit infricosator.

Arata ca un om neingrijit de mult timp, ingalat, genul care nu s-a spalat de saptamani. Modul in care mi-a zambit mi-a trimis un fior pe sira spinarii”, povesteste Lee, fratele cel mare.

Fratele cel mare nu a facut imediat legatura intre disparitia surioarei lui si duba alba pe care o vazuse in acea zi, insa imediat ce si-a dat seama de legatura, a povestit politistilor.

Corpul fetitei a fost gasit doua saptamani mai tarziu.

„…ma tem de ce vad cand inchid ochii…”

In prezent, el isi exprima pentru prima data temerile si groaza cu care a trait inca din anul 2000 si pana in prezent:

„Ani de zile m-a apasat vina, gandindu-ma ca daca as fi fugit putin mai repede, as fi putut sa o prind din urma si sa o salvez.”

Luke Payne

Luke Payne

Si Luke, fratele mai mic a ramas puternic afectat de tragedia din familie: „Mi-e frica sa adorm, asa ca muncesc pana cad rupt de oboseala seara, deoarece ma tem de ce vad cand inchid ochii. Ma macina permanent (ce s-a intamplat cu Sarah).

Imi creez scenarii ce nu s-au intamplat, sau care ar fi putut sa se intample. Dezvolt scenarii in minte, iar asta ma consuma.

Mereu ma gandesc la cum ar fi ea acum. Ma uit la prietenii ei, unii dintre ei au deja copii, altii muncesc, o prietena tocmai ce s-a casatorit. Mereu ma intreb cum ar fi fost ea.

Legea lui Sarah

Sarah Payne avea doar 8 ani cand a fost rapita si ucisa de un pedofil, Roy Whiting.

Parintii ei, desi devastati de pierderea suferita, au demarat o campanie televizata prin care au cerut masuri. Acestia au pus presiuni pe autoritati pentru a formula o lege, cunoscuta apoi sub numele de Legea lui Sarah, in urma careia parintii urmau sa fie informati daca un pedofil cunoscut se muta in zona.

Legea a fost introdusa de-abia in anul 2011, la 11 ani de la moartea copilului lor. Daca legea ar fi fost in functiune inaintea atacului, Sarah ar fi putut fi in viata si azi, dat fiind faptul ca pedofilul avea ca antecedente alte 3 atacuri asupra altor copii.

Roy Whiting a fost ulterior condamnat la inchisoare pe viata un an mai tarziu, insa nici macar aceasta condamnare nu a putut alina suferinta a 2 parinti care si-au pierdut copilul si a 3 frati care si-au pierdut surioara.

Citeste si: Momentul in care mama se transforma intr-o fiara cu chip uman

Sursa articol si imagini: www.dailymail.co.uk


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie