Meghan Markle a ales deja cadoul pentru copilul sau

Desi momentan un bebelus nu pare a fi o prioritate in cuplul Harry-Meghan, ducesa de Sussex a ales deja cadoul pe care vrea sa i-l daruiasca copilului sau.

Judecand dupa cadou, Meghan isi doreste o fetita

Intr-un interviu acordat revistei Hello! inca din anul 2015, fosta actrita a dezvaluit ca are deja un cadou ales special pentru viitorul sau copil: Cand am aflat ca s-a anuntat oficial al treilea sezon din Suits, ceea ce, la momentul ala a fost o mare realizare, am vrut sa ma rasfat si am cumparat versiunea in doua nuante (NR: a unui ceas Cartier).

Meghan Markle a ales deja cadoul pentru copilul sau

Imagine: meaww.com

Ceasul in cauza porneste de la 5500 $, si este un ceas de dama, semn ca Meghan isi doreste o fetita.

Chiar daca cei doi vor avea copii curand, ei nu vor purta insa titluri regale, precum verisorii lor. Cel mai probabil, ei nu vor fi nevoiti insa nici sa respecte toate regulile de la casa regala.
Onoarea de a fi numiti printi/printese si adresarea „majestatea sa” sunt rezervate dor copiilor sau nepotilor ce urmeaza la tron.

Cuplul aspira la o viata normala

Oricum, acest aspect nu ii deranjeaza prea tare pe Printul Harry si sotia lui.
El si-a manifestat dorinta de a trai o viata normala, asa cum isi doreste si pentru copiii sai, intr-un interviu acordat presei in 2017:

„Slava domnului ca nu sunt complet rupt de realitate…
Sunt hotarat sa traiesc o viata relativ normala, iar daca voi avea noroc sa am si copii, si ei vor putea trai o viata obisnuita.”, a explicat atunci Printul Harry.

Sursa: meaww.com

Imagine: Backgrid UK / TRIP/ Hepta.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie