Mesajul sfâșietor ale fiicei regretatului Nosfe, la nici două luni de la moartea artistului

Mădălina Crețan, soția regretatului Nosfe, a redevenit activă pe rețelele de socializare și a postat câteva mesaje sfâșietoare, la nici două luni de la moartea artistului.

Rapperul Nosfe a murit la vârsta de 37 de ani

Pe 16 octombrie 2022, Vlad Darius Crețan, alias Nosfe, membru al trupei Șatra Benz, s-a stins din viață la doar câteva ore după ce susținuse un concert. Artistul avea 37 de ani și, potrivit raportului medicilor, a suferit un infarct.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice?

La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

Scrisoarea sfâșietoare a unei fetițe cu leucemie pentru Moș Crăciun. Care e cea mai mare dorință a ei

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea – au transmis autoritățile, la scurt timp după tragedie.

„Gânduri de la Iris…”

Vlad Darius Crețan era căsătorit și avea o fetiță, Iris, în vârstă de 7 ani. Soția regretatului artist a postat un mesaj dureros pe pagina sa de Instagram în care citează cuvintele spuse e micuța Iris la câteva săptămâni după pierderea tatălui.

Eu îmi doresc în viața asta să am sănătate, familie și să învăț carte! Degeaba am sănătate dacă nu am familie. – Gânduri de la Iris.. – este mesajul postat de Mădălina, în dreptul unei fotografii cu fetița.

„1000 de bărbați nu mă vor face să îi iubesc cum te-am iubit pe tine!”

În urmă cu câteva zile, soția lui Nosfe a mai transmis un mesaj emoționant în care își exprimă dragostea supremă pentru tatăl copilului ei.

Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice îți dau o viață lungă și bună cu un alt bărbat sau viața asta cu bărbatul ăsta care o să se termine așa, după 9 ani' am să aleg la nesfârșit viața asta pentru că alți 1000 de bărbați în alte 1000 de vieți nu mă vor face să îi iubesc așa cum te-am iubit și te iubesc pe tine și alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu! 🖤

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri