Scrisoarea sfâșietoare a unei fetițe cu leucemie pentru Moș Crăciun. Care e cea mai mare dorință a ei

O fetiță, în vârstă de 4 ani, i-a scris o scrisoare extrem de emoționată lui Moș Crăciun, cerându-i să-i crească din nou părul, după ce a fost diagnosticată cu leucemie la începutul acestui an.

Macy Robertson a făcut chimioterapie după ce a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută în luna ianuarie a acestui an, iar în urma tratamentului i-au căzut pletele blonde.

În scrisoarea ei, fetița a scris că dorința ei cea mai mare este ca părul ei să crească înapoi, la fel ca al mamei ei.

Fetița a fost profund afectată când și-a pierdut părul

Ea și-a dorit, de asemenea, niște elastice pentru prins părul și o perie, notează Mirror.co.uk.

Din cauza tratamentului de chimioterapie al lui Macy, și-a pierdut părul blond minunat, lucru care a afectat-o foarte rău. Dorința ei de anul acesta este ca părul să-i crească suficient de lung astfel încât să-l poată prinde într-o coadă la fel ca a mea – a spus mama fetei, Gillian Robertson.

Sperăm, de asemenea, că se va simți puțin mai bine, deoarece Crăciunul trecut a fost foarte rău. A avut răceli frecvente înainte de diagnosticare și pur și simplu nu avea chef să se joace cu niciuna dintre jucăriile ei – a mai transmis mama fetiței.

Scrisoarea ei este redirecționată către localnici în acest Crăciun, ca parte a unei acțiuni de caritate.

Un băiețel de 4 ani își vinde desenele, să-și ajute prietena diagnosticată cu leucemie!

Noul apel al organizației de caritate „Scrisori redirecționate către Moș Crăciun' le cere susținătorilor să facă un cadou pentru a sprijini familiile care se confruntă cu spitalizări în luna decembrie.

Gillian a adăugat: „Pe parcursul tratamentului lui Macy, grija și amabilitatea asistentelor ei, a tuturor echipelor NHS Lothian pe care le-am întâlnit și sprijinul din partea ECHC, precum și a multor alte organizații caritabile, a fost fenomenal. Ne-a făcut într-adevăr șederea la spital atât de ușoară și suntem foarte recunoscători tuturor celor care ne-au stat alături în cele mai dificile momente.'

Foto – Profimedia


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri