Mesajul tatălui Raisei pentru polițistul care a accidentat-o mortal, la 40 de zile de la tragedie

La jumătatea lunii ianuarie, în București, o mașină de poliție a lovit, pe trecerea de pietoni, două fete care voiau să traverseze strada. După accident, una dintre ele, pe nume Raisa, a decedat.

Au trecut 40 de zile de la moartea fetei, iar tatăl ei a făcut un apel la agentul de poliție Popescu Cristian, care a accidentat-o mortal pe Raisa, să accepte testul cu detectorul de minciuni pentru ca adevărul să iasă la iveală.

Polițistul a refuzat solicitarea procurorilor de a face testul poligraf. Avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, spune că polițistul a fost sfătuit de anchetatori să nu accepte testul, deoarece există suspiciuni că ar fi stat pe telefon în timp ce se afla la volan. În plus, imaginile de pe camerele de supraveghere par să sugereze că agentul nu a încercat să frâneze nici chiar în ultima clipă.

Citește și: Scrisoarea polițistului care a accidentat-o mortal pe Raisa către părinții fetei

Încercăm să supraviețuim, să mergem mai departe, să trecem peste toată drama asta…  Ne este din ce în ce mai greu, din ce în ce mai dor, ieri s-au făcut 40 de zile. Ne-a trimis scrisoare și în scrisoare întreba dacă ar putea să ne ajute. I-aș transmite că ar putea să ne ajute foarte, foarte mult dacă ar merge acolo unde îi propun autoritățile. Adică la detectorul de minciuni, să nu mai încurce ancheta. Chiar dacă nu-și dă acordul pentru detector, tot vinovat este! – a spus tatăl Raisei, potrivit Antena 3.

La locul producerii accidentului au fost înlăturate urmele tragediei, iar altarul fetei cu flori și lumânări, au fost înlăturate de Primăria Sectorului 1.

Foto – arhivă


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri