Mesajul unui tată palestinian pentru fetele sale înainte să fie ucis de bombardamentele din Gaza

Un bărbat palestinian, tată a două fete, de 6, respectiv 12 ani, a fost ucis de bombardamentele Israelului în Fâșia Gaza, la câteva minute după ce se filmase încercând să liniștească fetițele speriate de zgomotul infernal al atacurilor aeriene.

Înregistrarea în care bărbatul de 35 de ani, pe nume Ahmed al-Mansi, încearcă să-și calmeze fetele a ajuns pe YouTube și s-a viralizat pe loc, adunând peste 300.000 de vizualizări la scurt timp după publicare.

Citește și: Un copil de șase ani a fost ucis în Israel de o rachetă

„Ce s-a întâmplat? Hala, aud zgomotul unui avion, să nu te sperii, în regulă? Joacă-te în continuare. E în regulă! E în regulă! Vino aici, totul e în regulă. Nu te îngrijora, Sara. O, Doamne… S-a îndepărtat. Înregistrarea de azi s-a terminat, nu mai putem continua. Ascultați! Totul e în regulă… Nu te îngrijora, e departe! Oameni buni, încheiem aici înregistrarea de azi, vă rugăm să ne iertați. Luați-vă la revedere', le spune bărbatul fetițelor sale, în timp ce soția sa, Haneen (29 de ani), îl filma cu un telefon mobil.

Haneen era conștientă că în orice clipă întreaga familie i-ar putea fi ucisă de rachete. „Mi-a fost atât de frică. Așteptam moartea în orice moment', a spus femeia, potrivit presei internaționale.

Foto – Captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri