Mircea Badea, mărturisiri emoționante despre rolul de tată. „M-a schimbat foarte mult!”

Mircea Badea (49 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri interesante despre fiul său, Vlad (9 ani), în cadrul pdcastului iThink, moderat de Iusti Fudulu.

Este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune, cu o carieră de peste 25 de ani în media, dar rar dă detalii despre viața personală și familie.

„Nu are nici o moleculă de răutate în el”

Mircea Badea și-a deschis acum sufletul și a vorbit despre băiețelul lui și al partenerei sale de viață, Carmen Brumă.

„M-a schimbat mult Vlad. Pot spune că și învăț multe de la el pentru că este foarte deștept. Clar nu seamănă cu mine. Este foarte, foarte inteligent. Nu are nici o moleculă de răutate în el. E bine intenționat, solar așa, pozitiv, boem. Este pe sistemul ‘să fie bine, să nu fie rău.” – a mărturisit Badea.

Prezentatorul de la Antena 3 nu crede că datorită lui sau a mamei lui este Vlad așa cum l-a descris.

„Bineînțeles, contează educația, contează ce vede în casă, pentru că face și el ce vede în casă. Dar eu cred că oamenii se și nasc într-un fel. Și acel fel e independent de părinții care l-au conceput, de felul în care sunt ei și de educația pe care i-au dat-o.

„Nu cred că oamenii sunt 100% modificabili”

Emily Burghelea, în lacrimi după ce a fost criticată că alăptează în public. „Am rămas șocată!'

Nu cred că oamenii sunt 100% modificabili, influențabili, nu cred că pot fi fabricați' în fiecare detaliu. Și atunci cred că unii oameni se nasc într-un fel, alții în alt fel, cu predispoziții care, dacă sunt negative, pot fi cizelate de educație, dar nu în totalitate. Eu cred că oamenii sunt, în profunzimea lor, și cum s-au născut.” – a adăugat vedeta de la Antena 3.

Despre responsabilitățile pe care le are de când a devenit tată, Mircea Badea spune că sunt „vecine cu panica”, iar el este genul de părinte excesiv de protectiv.

„Responsabilitate vecină cu panica. Eu intru foarte ușor în panică. Și sunt foarte protectiv. În legătură cu mine nu am panică, dar în legătură cu el mă panichez foarte ușor. Sunt supraprotector, la modul la care sunt deranjant pentru persoanele din jur și, uneori, și pentru el. I-am zis: „Băi, tată, tu îți dai seama cât te iubește tata?” Și zice: „Da, cam prea mult. 

„Mă motivează, mă responsabilizează și mă mobilizează”

Există și zona asta în care am fost non-stop pe vârfuri, într-o semi-stare d-asta de alertă, care te epuizează și care la un moment dat s-ar putea să-l enerveze pe el.

Mircea Badea a mai precizat că toate deciziile pe care le ia de când a devenit tată, le ia raportându-se la copil.

Da, m-a schimbat foarte mult. M-a și făcut să evaluez acum absolut tot, în primul rând, prin prisma lui Vlăduț. Mă motivează, mă responsabilizează și mă mobilizează, într-un fel extenuant pentru mine. Pentru că dacă vine vorba strict de mine, mi-a ajuns, mi-am încheiat socotelile. Și atunci sunt împăcat cu orice fel de deznodământ, în orice fel de situație, orice ar fi. Dar el e perfect, eu sunt mereu așa, în alertă… un moș nebun '

Foto – cptură video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri