Mircea Bravo a devenit tată pentru prima oară. Primele imagini cu fetița vloggerului

Mircea Bravo (36 de ani) și soția sa, Georgiana (27 de ani), au devenit părinți pentru prima dată.

Mircea Bravo, prima imagine cu fetița lui, Mira

Vloggerul, pe numele său real Mircea Popa a postat pe pagina lui de Instagram prima fotografie cu fetița lor care a venit pe lume miercuri, 21 februarie 2024.

Micuța a primiti deja un nume, iar Mircea spune că seamănă cu el.

De ieri, eu și Georgiana suntem părinții acestei fetițe pe care o cheamă Mira. Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei' – a transmis vloggerul, pe Instagram, în dreptul unei fotografii din maternitate, în timp ce își ține în brațe bebelușul.

Cine este Georgiana, soția vloggerului Mircea Bravo

Cei doi s-au cunoscut în timpul pandemiei de Covid-19, iar în urmă cu doi ani, în 2022, s-au căsătorit. Georgiana are 27 de ani, s-a născut în Bistrița-Năsăud și ca ocupație este profesor universitar în Cluj.

Mircea și Georgiana s-au întâlnit prin intermediul unei prietene comune.

Citește și: Cum arată astăzi fetița cu „nasul lui Rudolf', născută cu hemangiom. Este adolescentă și a scăpat de complexele din copilărie

„Pe Georgiana am cunoscut-o printr-o cunoștință comună. Chiar prin actrița care joacă rolul mamei mele în filmulețele mele. E actriță la Teatrul Național. Mi-a spus: „Mircea, am pentru tine o fată foarte simpatică, o fată cum bun-simț'. Am spus: „Da, super. Sigur aveți ochi bun' și mi-a făcut cunoștință cu ea. Surprinzător, ea nu mă cunoștea dinainte. Asta a fost interesant. Am avut niște interacțiuni normale, naturale și m-am bucurat de ele', a spus Mircea Bravo, acum câteva luni, în emisiunea „La Măruță'.

Citeşte şi: Draga Olteanu Matei, muză pentru Tanti Lenuța din Chinteni, bunica' lui Mircea Bravo: E greu ca să fii artist, dar mi-am dorit!'/ Exclusiv

Anunțul nunții a fost făcut de vlogger în timpul unei emisiuni la radio.

Ea e din județul Bistrița-Năsăud. Nunta va fi de zi, în Cluj. O cheamă Georgiana. Suntem împreună cam de un an de zile. Sunt mai impulsiv de felul meu' – a precizat vloggerul în 2022.

Mircea Bravo și Georgiana au ales să se căsătorească pe data de 23 iunie, pentru că acest moment marca prima lor întâlnire.

„Suntem împreună cam de un an de zile. Ne-am cunoscut pe 23 iunie și am fi vrut să facem nunta pe 23 iunie, după un an. Am înțeles că era ceva post, așa că am pus nunta pe 16 iunie. Deci, aproximativ un an până ne-am căsătorit', a mai precizat acesta.

Mircea Bravo, implicat într-un accident rutier în 2023

La sfârșitul anului trecut, în decembrie, vloggerul a pierdut controlul direcției mașinii, intrând pe sens opus și lovind un stâlp de electricitate. Accidentul s-a produs în localitatea Roșca, județul Bihor. Mircea nu era singur în mașină în acel moment, ci cu soția sa, Georgiana, dar și cu Lenuța Moldovan, cea care interpretează rolul bunicii din videoclipurile sale.

Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09:23, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul județean 764, în localitatea Roșia, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

S-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice. În urma impactului, o femeie, pasageră în autoturism, a suferit leziuni aparent uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la Spitalul Municipal Beiuș' – au precizat autoritățile atunci.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri