Modelul XXL Ashely Graham, postare cu abdomenul plin de vergeturi la 10 luni după nașterea gemenilor

Ashely Graham (35 de ani) a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu „burtica nouă', așa cum o numește ea, la 10 luni de la nașterea gemenilor Roman și Malachi, în semn că îmbrățișează și acceptă modul în care corpul ei s-a schimbat de când a devenit mamă.

Supermodelul XXL a adus pe lume o pereche de gemeni pe 7 ianuarie 2022. Ashley și soțul ei, regizorul Justin Ervin (37 de ani) mai au un fiu, Isaac Manelik Giovanni Ervin, în vârstă de doi ani.

Ashley a decis să nu-și ascundă semnele lăsate pe corp după venirea pe lume a băieților și și-a dorit să inspire și alte proaspete mămici să se iubească așa cum sunt, chiar dacă fizicul lor nu mai arată la fel ca înaintea nașterii unui copil.

În poveștile ei postate pe Instagram, Graham a distribuit o fotografie a abdomenului ei cu vergeturi.

Bună, dragă burtică nouă! Arăți foarte diferit de cum eram obișnuită să te văd. Dar te apreciez. – sunt cuvintele „adresate' de model abdomenului.

Vloggerița Cristina Almășan, despre nașterea subacvatică: „Am crezut că va fi super ușor, nu a fost!'

Ashley este celebră pentru exprimarea publică a acceptării corpului indiferent de forma lui.

Eu sunt persoana care a strigat în gura mare – Iubește-ți corpul și pielea în care te afli! Cu toate acestea, pentru mine, nașterea celor trei copii a făcut dificilă această acceptare a fizicului. Dar am învățat că este în regulă ca traseul pentru a-ți iubi corpul să fie mai complex decât ți-ai imaginat vreodată.

Și acum sunt foarte sinceră cu mine. Și am emoții contradictorii. Nu sunt în totalitate confortabilă în pielea mea, cu toate că trupul meu emană pozitivism – a explicat Ashely, într-un interviu pentru Glamour.

Graham a mai explicat că impărtășirea în public a luptei pe care o duce a ajutat-o să-și accepte mai ușor „noul' corp. De-a lungul timpului, cei care i-au urmărit activitatea în mediul online i-au aplaudat vulnerabilitatea și onestitatea.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri