Momentul uimitor când un nou-născut de nici trei zile încearcă să-și ridice capul și să se târască / Video

O proapsătă mămică a rămas uluită când nou-născutul ei a început să-și ridice capul și să încerce să se târască la doar trei zile după ce a venit pe lume.

Samantha Mitchell, din White Oak, Pennsylvania, și propria ei mamă au surprins momentul incredibil cu ajoturi camerei de filmat, în timp ce micuța Nyilah Daise Tzabari stătea întinsă pe burtă în pătuțul de spital.

Micuța poate fi văzută zvârcolindu-se, scoțând zgomote și ridicând capul pentru câteva secunde în timp ce se uită în jur.

Într-un videoclip distribuit pe TikTok, Samantha poate fi auzită întrebându-și mama: „Este normal?” iar ea a răspuns: „Nu, are trei zile„.

„Mamă, se târăşte! Cum este posibil? Ce naiba!”, a spus Samantha, iar mama ei șocată a adăugat: „Doamne, nu ar trebui să fie atât de puternică deja!”

Samantha, în vârstă de 34 de ani, a spus că s-a grăbit să filmeze evenimentul uluitor, deoarece știa că prietenii și familia ei nu o vor crede și a fost uimită când fiica ei a încercat să se târască pentru un minut întreg.

Femeia a înregistrat videoclipul în spital la două zile și jumătate de la nașterea fiicei ei.

@samantha_elizabeth__ I still cant belive this happened… #baby #babytiktok #crawlingbaby #talkingbaby #tummytime #3daysoldbaby #3daysold #nyilahdaise ♬ original sound – samantha_elizabeth__

Au trecut trei luni de atunci, iar Samantha a spus că fiica ei este deja în picioare cu sprijin și crede că nu va mai dura mult până când fiica ei va începe să meargă.

[Videoclipul arată] prima dată când am văzut-o târându-se și am fost complet șocată. Am îngrijit copii cea mai mare parte a vieții mele, am o experiență de peste 20 de ani cu copiii și nu am mai văzut așa ceva până acum.

Bănuiesc că nu am fost niciodată în preajma multor bebeluși la vârsta de trei zile, așa că există o mulțime de neplăceri, dar nu am văzut niciodată un copil ca acesta. Felul în care și-a ridicat și ea capul și a bolborosit m-a șocat complet.

Citește și – O femeie i-a zis prietenei că bebelușul ei este „urât' pentru că „trebuia să afle adevărul'. Cum a reacționat proaspăta mămică

Mama mea a fost singura persoană din cameră când s-a întâmplat și mi-a spus să o înregistrez. Nimeni nu m-ar fi crezut altfel. Lodnicul meu nu a fost în cameră și știu că dacă nu aș fi înregistrat momentul, nu m-ar fi crezut. Videoclipul a fost făcut când Nyilah nu avea nici măcar trei zile. Avea două zile și jumătate'- a declarat Samantha.

Nyilah Daise s-a născut cu trei săptămâni întârziere și cântărea 3.350 g

Vârsta medie pentru ca un bebeluș să înceapă să se târască este de aproximativ nouă luni, dar Nyilah a demonstrat că și-a depășit obiectivele timpurii de dezvoltare.

Samantha a adăugat: „Uneori râd și mă gândesc doar că mi-aș dori să fie un copil normal. Simt că nu am avut niciodată un nou-născut. Fără îndoială, va începe să meargă în curând. Ea stă în picioare în acest moment. Nu încercăm să o facem să stea în picioare. Pur și simplu refuză să-și flexeze genunchii și să se așeze. Încă nu stă singură, dar stă în brațe pe noi și încearcă mereu să stea în picioare.'

Foto – captură video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri