Nepoata unui fost fotbalist celebru a murit la 12 ani. „Odihnește-te în pace, ai suferit prea mult!”

Tragedie în familia unui sportiv britanic. Nepoata fostului fotbalist al echipei Aston Villa, Gabbay Agbonlahor, s-a stins din viață la doar 12 ani. Ziua de naștere a micuței Jayla fost acum o săptămână.

Gabbay Agbonlahor a făcut tristul anunț pe pagina sa de Facebook.

„Să te odihnești în pace acum, frumoasa mea nepoată Jayla. Ai suferit destul în această lume nemiloasă. Te iubesc și atât de multă lume te va iubi mereu. Să te văd cum îţi dai ultima suflare mi-a sfâșiat sufletul. O să ne revedem curând”, a scris el pe Instagram.

Părinții au făcut tot posibilul pentru a o ajuta

Jayla suferea de o boală degenerativă a creierului, nu se putea deplasa, nu putea vorbi și era hrănită cu ajutorul unui tub.

Medicii i-au spus familiei că fata nu va depăși vârsta de patru ani.

În 2017, într-un interviu pentru Birmingham Live, mama fetiței a explicat cum a descoperit că are o problemă mare de sănătate. Femeia a spus că la naștere, copila nu a părut să aibă vreo boală. Dar după împlinirea vârstei de un an, starea ei s-a deteriorat brusc.

La început, medicii nu i-au putut da un diagnostic

„Când Jayla s-a născut nu era nimic în neregulă cu ea. Dar apoi, la câteva zile după prima ei aniversare, nu a mai respirat și s-a învinețit la față. A fost dusă la spital și acolo a rămas timp de cinci luni. La început credeau că e epilepsie. Dar apoi și-au dat seama că nu o pot diagnostica și mi s-a psus că nu se așteaptă să supraviețuiască”- declara mama fetei, acum șase ani, potrivit The Sun.

Cei care au văzut postarea făcută de Agbonlahor, au tranmis o mulțe de mesaje emoționante și de condoleanțe familiei îndoliate.

Un băiat, de 7 ani, a murit în fața colegilor, după ce a încercat să înghită o bucată de brânză

„Prințesa războinică Jayla a murit în urmă cu puțin timp. Ea a trecut prin atât de multe de-a lungul anilor. Și a continuat să zâmbească și să fie fericită. Și asta nu a fost doar datorită curajului și puterii ei, ci și datorită iubirii, pozitivității și puterii familiei ei.'

„Gab. Îmi pare rău pentru pierderea ta. Niciun cuvânt nu poate aduce vreo mângâiere, dar vreau doar să știi ă mă gândesc la tine, la acest mic Înger și la familia ta.'

Jayla ne-a iubit pe toți și a știut că o iubeam toti. Acum a scăpat de dureri… Ne-o vom reaminti mereu cu zâmbetul ei frumos pe chip! Oihnească-se în pace!'

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri