Nicoleta Luciu te sfătuiește cum să mănânci de Sărbători, ca să nu te îngrași

Vedeta (care a sărbătorit și Paștele Catolic)  se pregătește pentru a doua masă festivă de Paște.

'De pe masa noastră de Paște nu lipsesc  salata de boef și sarmalele – pe care le mănâncăm cu multă poftă', mărturisește Nicoleta. Nu s-ar spune, dacă ne luăm după silueta vedetei, de invidiat, chiar și după ce a născut  tripleții. Secretul ei?

'Nu călesc – carnea o amestec direct cu ceapa și orezul și bag totul la fiert – dacă le călești pe toate, bagi calorii moarte în tine. Noi facem sarmalele cu bulion, în familia lui Zsolt se fac fără bulion, dar în ambele variante le ținem la foc mic 5-6 ore. Bunicile se ocupă de obicei de gătit.  Soacra mea mai face o minunată friptură de miel – fiartă cu tot soiul de mirodenii și care se servește rece, de la frigider.

Sarmalele (din carne de vită sau pui) le mănânc numai cu ardei iute, fără mămăligă și smântână, ardeiul iute arde caloriile. Și totul mănânc cu verdeață – asta păcălește și creierul, și stomacul, și dă senzația de sațietate', dezvăluie Nicoleta

'Pasca este doar de gustat ca dulce, de preferat dimineața sau la prânz.

După mesele grele de Paște, dă-i timp stomacului să se liniștească și corpului să se detoxifice'. Nicoleta Luciu îți  recomandă  ciorba de lobodă sau ștevie cu quinoa, în loc de orez sau chia – 'lași semințele la înmuiat în iaurt și ai apoi o masă hrănitoare și sănătoasă, fără prea multe calorii'.

Foto: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii