Noi mărturisiri șocante în cazul crimei din Berceni: „S-ar fi dus să o mute, dar fiind prea mult în putrefacție, nu s-a mai putut!”

Cazul fetei de 12 ani care a fost găsită decedată, într-o dormeză, într-un aparatament din Berceni, a șocat întreaga opinie publică.

Remintim că sâmbătă, 3 iunie, proprietarul unui apartament de pe Aleea Gornești, din Sectorul 4 al Capitalei, a descoperit, după plecarea chiriașilor, în lada canapelei, trupul neînsuflețit al unei femei. Câteva zile mai târziu, autoritățile au anunțat că este vorba despre cadavrul unei fete de 12 ani.

Fata locuia în apartamentul închiriat cu mama ei și cu iubitul acesteia. După ce au petrecut Paștele în Spania, unde mama și concubinul lucrează, fata intenționa să se întoarcă în România, la tatăl ei biologic, dar a dispărut brusc. Corpul ei neînsuflețit a fost descoperit o lună mai târziu de proprietarul apartamentului.

Noi detalii înfiorătoare legate de crima din Berceni. Ce a mărturisit unchiul fetei de 12 ani găsită decedată în lada canapelei

Mama fetei a fost reținută de Poliție în Spania, dar iubitul ei este, încă de negăsit. Până ca femeia să fie arestată, ea a fost filmată de un coleg de serviciu, când cazul a apărut la televizor.

Bărbatul care a filmat-o a făcut recent o serie de mărturisiri neașteptate legate de concubinul femeii. Acesta a povestit că angajatorii care le-au făcut contractele de muncă îi fotografiază pe cei cu care încep colaborarea. Iar acest lucru l-a speriat pe concubin pentru el nu voia sub nicio formă să i se facă poze.

„La ferma unde lucrăm când ne face contractele, ne face poze. Trebuie să semnăm în fiecare zi, semnăm pe poza noastră. El atunci iar s-a panicat când ne-a făcut poze, că nu știa pentru ce ne face poze. Ați înțeles?  Prima zi n-a venit la muncă, că-l doare stomacul, că nu știu ce, probabil că nu știa. Aștepta să vină ea de la muncă să întrebe de ce ne-a făcut poze, pentru ce?' – a relatat bărbatul.

Acesta a mai dezvăluit că la începutul lunii mai, concubinul femeii s-a dus în România și a stat o singură noapte, după care a plecat în Olanda.

„Pe 7 mai, el era plecat spre România. Am înţeles de la ea că a ajuns în România, şi aşa e, a plecat pe 7, el pe 10 era în apartament.

După aceea, am auzit de la ea că el nu a stat decât noaptea de 10. Pe 11 a plecat spre Olanda.

Am înțeles tot la fel, de la ea, că ar s-ar fi dus, aşa bănuieşte ea, acum nu știu dacă acesta era planul, s-ar fi dus să o mute din apartament, dar fiind copilul prea mult în putrefacție n-a mai putut s-o mai mute”, a a dăugat acesta, la Antena 3 CNN.

Foto – captură video / arhivă


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri