Noi detalii înfiorătoare legate de crima din Berceni. Ce a mărturisit unchiul fetei de 12 ani găsită decedată în lada canapelei

Ies la iveală noi detalii cutremurătoare cu privire la cazul persoanei decedate găsite într-un apartament închiriat, din București, în dormeza unei canapele.

Amintim că sâmbătă, 3 iunie, proprietarul unui apartament situat pe Aleea Gornești, din Sectorul 4 al Capitalei, a descoperit, după plecarea chiriașilor, în lada canapelei, o femeie decedată băgată într-un sac. Parchetul de pe lângă Tribunalul București s-a sesizat din oficiu cu privire la acest caz și marți, 6 iunie, autoritățile au anunțat că trupul neînsuflețit aparține unei fete de 12 ani.

„În baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din municipiul București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani', a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul București, într-un comunicat de presă, potrivit Libertatea.

Din primele cercetări a reieșit că fata se dusese să petreacă Paștele cu mama și iubitul acesteia în Spania, unde cei doi munceau. Pe 21 aprilie, când fata urma să se întoarcă la tatăl ei, mama nu a mai răspuns la mesaje, iar bărbatul a decis să anunțe poliția. Fata a fost dată dispărută pe 3 mai. O lună mai târziu, cadavrul ei a fost descoperit în aprtamentul unde locuiau cu chirie mama fetei și iubitul acesteia.

Fata Danielei Gyorfi, Maria, agresată și bătută la școală: „A fost dusă la spital!'

Mama fetei a fost prinsă de polițiști în Spania, pe 6 iunie, după ce autoritățile din România au lansat o alertă la nivelul UE. Femeia a fost audiată prin videoconferință, iar mai apoi reținută.

Potrivit digi24.ro, femeia a spus în timpul audierii că nu era acasă când fiica ei a murit. Ea a relatat că a lipsit o perioadă de la domiciliu, iar când s-a întors fata nu mai era acolo. Concubinul i-ar fi spus că fata s-a întors la tatăl ei, care deținea custodia. La scurt timp, femeia și iubitul au plecat în Spania.

În urma autopsiei, s-a stabilit că moartea a fost una „violentă'.

„Autopsia medico-legală a stabilit că moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violentă. La datele de 04 şi 05 iunie 2023 au fost dispuse expertize genetice judiciare pentru stabilirea profilului genetic ADN al cadavrului, expertize ce sunt efectuate de Institutul Naţional de Criminalistică”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Gabriela Cristea: „Iris a fost supusă unui abuz!' Ce a făcut educatoarea de la grădinița unde merg fetele vedetei

Despre concubinul femeii nu se știu încă informații oficiale, dar există date conform cărora ar fi recidivist, având un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. La nivel european, continuă căutările pentru depistarea bărbatului.

Unchiul fetei de 12 ani a făcut primele declarații legate de înfiorătorul caz și a precizat că sora lui, mama adolescentei, nu ar fi vinovată de oribila crimă.

'Sunt fratele mamei. Așa am auzit și eu (n.r. – că sora lui a fost arestată în Spania). Eu nu cred că este vinovată! Organele își fac treaba cel mai bine. Nu știm absolut nimic!', a declarat unchiul fetei, potrivit Antena 3.

Foto – captură video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri