O adolescentă însărcinată a murit în timp ce încerca să-și pună telefonul la încărcat

Caz șocant în Brazilia, după ce o femeie însărcinată și-a pierdut viața din cauza unui lucru aparent banal, pe care, probabil, mulți dintre noi îl facem.

O adolescentă însărcinată în nouă luni și-a pierdut viața, după ce s-a electrocutat din cauza unui prelungitor, pe care a vrut să-l folosească imediat după ce a făcut baie.

Jennifer Karolayne, în vârstă de 17 ani, se afla în casa ei din Monte Castelo, Campina Grande din statul Paraiba din Brazilia, când a suferit un șoc electric fatal.

Nici copilul nenăscut nu a supraviețuit teribilului incident. Soțul victimei, a cărui identitate nu a fost dezvluită a fost cel care a sunat la Salvare. Cu toate că un echipaj s-a deplasat rapid la domiciliul familiei, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tinerei, notează Mirror.

O fată de 12 ani a murit din cauza unui încărcător de telefon

Soțul victimei era acasă în momnentul în care s-a petrecut tragedia. Și chiar a asistat la scenă. Bărbatul a spus că soția lui tocmai ieșise din baie și a încercat să-și pună telefonul la încărcat, folosind un prelungitor, ceea ce a dus la tragicul accident.

El a menționat că a auzit un zgomot neobișnuit de puternic venind din zona unde era baia, iar mai apoi un țipăt îngrozitor. Când s-a dus să vadă ce s-a întâmplat, bărbatul și-a găsit șoția prpăbușită la podea. Se pare că a încercat să o ajute, dar nu a reușit și, mai mult, a fost și el afectat de șocul electric.

Un baietel a murit dupa ce si-a bagat telefonul la incarcat

Șeful secției de poliție pentru omucideri din Campina Grande, Ramirison Pedro, a declarat despre caz că este tratat în prezent ca un accident. Cu toate acestea, el a spus că procedura standard dictează că va fi inițiat un protocol de investigație, deși sunt puține îndoieli cum că altceva i-ar fi provocat decesul femeii.

Soacra femeii a spus că Jennifer era însărcinată în nouă luni și aștepata cu multă nerăbdare să devină mamă cât mai repede.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri
Buton