O bunică și soțul ei mai tânăr cu 37 de ani vor să facă primul lor copil

O bunica și soțul ei mai tânăr cu 37 de ani au dezvăluit că plănuiesc să aibă primul lor copil împreună și spun au vorbit deja cu trei mame surogat.

Quran McCain (25 de ani) și soția sa, Cheryl McGregor (62 de ani), sunt gata să ia în considerare și adopția.

Cheryl este deja mamă a șapte copii dintr-o altă relație. Iar acum este gata să le închidă gurile tuturor răutăcioșilor care îi spun că este prea bătrână pentru a mai avea grijă de un bebeluș.

Cuplul este foarte activ pe rețelele de socializare și are peste 3 milioane de urmăritori pe TikTok. Ei au dezvăluit că a dus o adevărată luptă cu familiile lor care consideră că nu au o relație serioasă.

O femeie, care a fost însărcinată aproape continuu din 2013 până în 2020, așteaptă să aducă pe lume al 10-lea copil

„A fost o bătălie cu ei. Noi încercăm să le dovedim că nu este o glumă. Copiii mi-au spus că mă folosește. Nu ne folosim unii pe alții… Noi nu putem decide de cine ne îndrăgostim.

„Așa că a fost o luptă, dintre toți cei șapte copiii doar unul ne este alături în toate. Și a durat ceva timp pentru a ajunge la concluzia că ne place cu adevărat'. – a spus femeia, potrivit Daily Mail.

@exposingqueencheryl Just telling the truth 😌#queencheryl #fyp #foryou #facts #viral #foryourpage ♬ original sound – Lol

Quran și Cheryl s-au cunoscut pentru prima dată în 2012, pe când lucrau în lanțul de fast-food Dairy Queen. Atunci, Quran avea doar 15 ani.

Dar între ei s-a înfiripat o relație amoroasă mulți ani mai târziu. Au pierdut contactul o vreme, însă s-au reconectat în 2020, când Quran a văzut-o pe Cheryl lucrând pe post de casieră la un magazin universal.

Ei s-au căsătorit în 2021. Apoi, ei au început să posteze diverse videoclipuri cu ei pe TikTok și acum au devenit senzații virale pe această platformă din cauza diferenței lor de vârstă, de aproape patru decenii.

Nunta lor intimă a fost de fapt transmisă în direct pe aplicație și vizionată de mii de fani.

Perechea a creat, de asemenea, un cont Only Fans. Cheryl și Quran primesc multă multe mesaje de ură pe rețelele de socializare din cauza relației lor neconvenționale, dar asta nu îi deranjează.

Foto – TikTok


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri