O femeie, care a fost însărcinată aproape continuu din 2013 până în 2020, așteaptă să aducă pe lume al 10-lea copil

O mamă cu nouă copii, care așteaptă în prezent copilul cu numărul 10 a dezvăluit că, lunar, cheltuiește circa 1.100 de dolari pe hrană pentru familia ei și încă își mai „dorește să aibă și mai mulți copii'.

Amanda Sellers, în vârstă de 29 de ani, din Roanoke, Virginia, a povestit cum soțul ei, Chris (33 de ani), nu a crezut de la început în visul ei de a avea o familie extrem de numeroasă când s-au întâlnit în 2013. La doar trei luni după începerea relației, Chris – care era deja tată a doi copii la vremea respectivă, a cerut-o de soție pe Amanda. S-au căsătorit în același an, iar în februarie 2014 a venit pe lume primul copil, un băiat, Liam (8 ani), notază Daily Mail.

„Nu a fost un an în care să nu fiu însărcinată din 2013 până în 2020”

A urmat nașterea gemenelor Mya și Mia (7 ani), în 2015, apoi a doi băieți gemeni, Asher și Brycen (5 ani), în ianuarie 2017. A venit apoi pe lume Eli, în 2018, și Eli (2 ani), în vara lui 2020. În luna ianuarie a anului 2023, Amanda va aduce pe lume copilul cu numărul 8.

„Nu a fost un an în care să nu fiu însărcinată din 2013 până în 2020. Doar în 2021 nu am fost gravidă'. – a declarat femeia.

Copiii fac școală acasă

Amanda a explicat că ea și soțul se ocupă singuri de educația celor mici, făcând școală acasă. Femeia face cumpărături de bază o singură dată pe lună, cu un buget bine stabilit de 800 de dolari. Apoi mai dă 300 de dolari pentru fructe, legume și lactate.

Citește și: Povestea emoționantă a unei mame de gemeni care a renunțat la unul dintre copii din cauza problemelor financiare

Planific aproximativ 15 meniuri pentru cină și apoi le dublez. Nu planific exact zilele în care luăm mesele, dar mă asigur că avem suficiente alimente. Avem un congelator mare la subsol și un frigider-congelator în bucătărie. Mi-ar plăcea încă un congelator dacă am avea loc.

„Suntem deschiși la mai mulți copii!”

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Amanda și Chris au stabilit un buget pentru cadouri de 450 de dolari, ceea ce înseamnă un dar în valoare de 50 de dolari pentru fiecare copil.

Amanda și Chris spun că și-ar dori ca micuții să prețuiască mai mult timpul petrecut împreună decât obiectele materiale.

„Sunt foarte mulțumită de familia noastră. 10 este un număr minunat. Credem că acesta ar putea fi ultimul nostru copil, dar suntem deschiși la mai mulți’, a adăugat femeia.

Foto – Profimedia


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri