O educatoare din Ploiești, suspendată din funcție pentru violență, continuă să agreseze copiii din clasă

O educatoare la o grădiniță din Ploiești, cercetată disciplinar și suspendată din funcție pentru că ar fi lovit mai mulți copii, refuză să plece din clasă de două săptămâni și a mai comis și alte agresiuni între timp.

Conducerea Grădiniței nr. 40 din Ploiești a demarat o anchetă internă, după ce mai mulți părinți au depus plângeri la Poliție și Protecția copilului, susținând că o educatoare le agresează copiii. Consiliul de administrație a aprobat o măsură prin care, potrivit legii, educatoarea nu mai are voie să desfășoare activități didactice. Dar aceasta nu a luat în considerare măsura.

Am aflat de la o altă doamnă educatoare. A povestit soţiei cum că copilul meu a fost tras de păr' – a povestit un părinte, potrivit Observator. Tatăl copilului susține că educatoarea nu avea ce căuta în clasă, ea fiind suspendată din activitate.

Îmi spune că doamna o bate în fiecare zi. Acum câteva zile mi-a spus şi o doamnă îngrijitoare că a fost văzută doamna cum o bătea pe fiica mea.' – a precizat o altă mamă.

Conducerea grădiniței susține că educatoarea nu vrea să se supună deciziei de a nu mai activa în insituție.

Caz revoltător la o grădiniță din București. O fetiță prăbușită pe podea a fost ignorată ore în șir de educatoare

Consiliul de administraţie a fost întrunit, a aprobat aplicarea acestui articol, a fost adus la cunoştinţa doamnei, dar nu vrea să se supună acestei decizii' – a spus Laura Ghiță, directoarea grădiniței.

Părinții care au copiii la acea grădiniță s-au declarat indignați de situație, spunând că educatoarea este un pericol pentru copii'.

Este strigător la cer faptul că o persoană, un cadru didactic este anchetat şi încă profesează, încă activează. Deja este clar că e un pericol pentru copil' – a relatat un părinte, potrivit aceleiași sursă.

Până acum, cadrul didactic nu a făcut nicio declarație cu privire la acuzele care i s-au adus.

Am venit pentru a doua oară la grădiniţa numărul 40 din Ploieşti, după ce părinţii aceleiaşi fetiţe au fost înştiinţaţi că educatorul de la clasă a agresat-o fizic pe micuţă. Nici de această dată cadrul didactic nu a vrut să facă vreo declaraţie. A transmis conducerii instituţiei de învăţământ că nu e nimic de comentat pe acest subiect' – a povestit un reporter Observator.

Foto – captură video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri